Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Keddig még lehet síelni Mátraszentistvánban

2020.03.08. Bata Attila

Aki szeretné még kihasználni az utolsó napokat egy kis hazai síelésre, annak már igyekeznie kell, hiszen a jelenlegi állapot szerint az egyetlen még üzemelő síterepünk, Mátraszentistván szerdán a várható enyhe időjárás miatt bezár.
A hazai síterepek közül az idei szezonban utolsó hírmondónak megmaradt Mátraszentistván Sípark minden megtesz a nyitvatartás érdekében, de az időjárás az egész szezonban nem kedvezett nekik, ahogy a többi hazai síterepnek sem.

Jelenlegi kilátások nem bíztatóak a következő hétre. Partnerünk, az Időkép előrejelzése szerint hétközepére, szerdán és csütörtökön akár 20 fokot is mérhetnek az országban, a Mátrában természetesen ennél valamivel kevesebbet.

Az előrejelzések ismeretében a Sípark úgy döntött, hogy jövő hét kedden, március 10-én lehet utoljára síelni. Szerdától bezárnak.
Természetesen, az is benne van a pakliban, hogy az idei tavasz tartogathat még kellemes havas meglepetéseket, egy nagyobb havazás estén, a Sípark ígérete szerint ismét kinyitnak. Erre egyébként már volt példa a korábbi években, ahogy a lentebb felsorolt korábbi cikkeink is mutatják.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.