Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

10+1 ok amiért érdemes regisztrálni a síelők.hu-n

2019.11.01. 2024.03.11. sielok.hu | frissítve: 2024.03.11.

Regisztrált felhasználóink sok olyan szolgáltatást is élvezhetnek a portálon, ami a többi látogató számára nem elérhető. A regisztrációhoz csupán egy választott felhasználónevet + email címet kell megadni! Összegyűjtöttük érveinket, miért érdemes az oldalra "tagként" belépni.

1. Tapasztalat- és információcsere más síelőkkel

A regisztrációt követően aktív tagja lehetsz fórumunknak, és a nap 24 órájában üzenetet válthatsz a többi síelővel / boardossal.

2. Útitárskeresés, ismerkedési lehetőség

A fórum Útitárskereső rovatában magánszemélyként ingyenesen adhatsz fel hirdetést, találhatsz sípartnert, betársulhatsz másokhoz közös síelésre. Ebben segít a megújult sí-naptár!

3. Ingyenes apróhirdetés

Megválnál sílécedtől? Kinőtte a gyerek az overálját? Apróhirdetőnkben ingyen meghirdetheted eladó sícuccaid. Magánszemélyek számára egyidejűleg 3 db apróhirdetés feladása ingyenes!

4. Síterepek értékelése

1-5 pont között értékelheted az általad megismert síterepeket, így te magad is alakíthatod a toplistákat. Egy saját profil oldaladról elérhető áttekintő térképre is felkerülnek a bejárt síterepek, az értékelés pontszámával.

5. Képek feltöltése és értékelése

Fetöltheted képeid és 1-10 pont között értékelheted mások fotóit. Képeiddel fotópályázaton vehetsz részt és értékes utalványokat nyerhetsz.

6. Videók feltöltése és értékelése

Feltöltheted videóid és 1-10 pont között értékelheted mások filmjeit.

7. Cikkek, képek, rajzok és videók kommentelése

A cikkekhez, képekhez és videókhoz leírhatod véleményed, kérdéseid, észrevételeid. Érdekesség: itt találod a legtöbb kommentet kapott cikkeket.

8. Térképek és személyre szabott útvonalterv

A síterepek térképen való elhelyezkedését és a síterepre vezető útvonalat 2018. novemberétől már csak regisztrált felhasználók láthatják a portálon. Ha profilodon beállítod a lakhelyed koordinátáját, akkor az egyes síterepekre vezető útvonaltervet onnan kiindulva láthatod. Lakcímed nem publikus, más felhasználók nem fogják látni.

9. Síterepek listázása menetidő szerint

Ha profilodon beállítod a lakhelyedhez legközelebbi megyeszékhelyet, akkor a részletes síterep keresőben onnan számított menetidő szerint tudod rendezni a kiválasztott úti célokat.

10. Saját bemutatkozó (profil) oldal

Elkészítheted saját profilod, ahol megmutathatod sí- és snowboard tudásod, bejárt síterepeid, és az azokról készült fotókat, videókat. Feltöltheted családod képeit, kedvenc sílécedről készült fotókat, mindazt amit szeretnél másokkal megosztani. Profillapodra bármikor vissza tudsz lépni a portál jobb felső sarkában megjelenő felhasználónevedre kattintva. Nézd meg mintaként a legaktívabb felhasználók profillapjait!

+1: Kedvencnek jelölt síterepek gyorsabb elérése

A síterep neve melletti szívecskére kattintva felveheted a téged érdeklőket a "Kedvenc síterepeim" listára. Így ezeket a síterep oldalakat gyorsabb navigációval eléred a Síterepek gyűjtőoldalon. Kattints ide a regisztrációhoz! 
KOMMENTEK
Dús Ernő | 2023.03.14. 13:25
Nagyon jó a sínaptár, kár, hogy nagyon kevesen használják. Kellene valami reklám, vagy ösztönző.
admin2 | 2024.02.07. 13:23
Igazad van, a sínaptár egy tök jó funkció, de kevesen ismerik.
A megjelenése mostanáig kissé elavult volt, de sikerült szépen megújítani.
Mostmár első kattintásra látszik, hogy ma ki hol síel:
https://sielok.hu/naptar/

Reméljük, mostantól többen használják majd. Fogjuk mi is népszerűsíteni, kérjük a ti segítségeteket is, hogy terjesszétek. 😀

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.