Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Szépalma Hotel - különleges, vidéki hangulatú szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ethanol
16 élménybeszámolót írt
16
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2023.02.27. 17:55
Én abból indulok ki, hogy a szolgáltató valós képet közöl. Sokszor írják, kitűnő viszonyok. Elfogadom, ez nem az Alpok, az idei rossz szezon mindenhol, de a kitűnő az kiemelkedőt jelent. Van, hogy jó viszonyok vannak, de a hivatalos kommunikációs erősen túlértékeli a viszonyokat. Eplény honlapján 16 pályát hirdetnek 10 felvonóval. A 209 méteres Q3-mal és a 90 méteres T1-gyel is összesen 4 pálya ment idén, tavaly még ennyi sem. A nagy síterepeken is előfordul, hogy 1-1 pálya huzamisan zárva, de ilyen arányok szerintem elfogadhatatlanok. A gyakorlatilag két pályát is nehezen tartanak fenn műszakilag (nem a hóviszonyokról beszélek). A kártyaérzékelők ha működnek, is gyengék, de rendszeres, de rendszeres, hogy valamelyik nem működik.
Lehet, csak én fogom ki, de 9-kor idén még egyszer sem indult el a négyes beülős. Ma 9:09-kor kiszólt - álló lift mellett - a felvonókezelő, miért állunk a kártyaolvasón kívül. Mert a pénztáros azt mondta, onnantól számít, amikor először becsipogja, ne menjünk be, ha nem megy a felvonó.
Én 35 perce lakom Eplénytől. Hétkor megnézem a webkamerákát, elolvasom az utolsó közlést a facebook profiljukon. És igen, elvárom (elvárnám), hogy a valósághoz közelebb legyen a cég kommunikációja. Szóval nekem arra megfelel, hogy néha 2-3 órára kimegyek. Könnyebb elfogadni az ausztriai árakat.
Hogy ez hogyan éri meg a cégnek, nem tudom, mert síelő nem nagyon van.
Elhiszem, máshol is lehet ilyen a léc, nem vagyok nagy síterepjáró, akkor szerencsém volt eddig. Valószínűleg ásványvízből csinálják Eplényben.
Teljesen egytértek Veled a síterepek létesítésével való nézetedről.
Részemről elfogadom a véleményedet, de nem győztél meg.
Előzmény: (sneeuw 218312)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.