Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Helly Hansen márkabolt nyílt a belvárosi Fashion Streeten

2023.10.24. sielok.hu

2023 októberében Közép-Európa legnagyobb Helly Hansen márkaboltja nyitotta meg a kapuit a Fashion Streeten, így már a hatodik márkaboltot köszönthetjük Budapesten. Az üzlet 190 nm-es méretét tekintve nemcsak nagyságával emelkedik ki, hanem ruházati és kiegészítő választékával is.
A márka története egészen 1877-ig nyúlik vissza, amikor Helly Jüell Hansen tengeri kapitány megalkotta első vízálló ruhadarabjait a norvégiai Moss városában. Népszerűsége hazánkban is töretlen, Budapesten a Westend, az Aréna Pláza, a MOM Park, az Allee és az Árkád márkaboltok mellett már a Fashion Streeten is megtalálhatjuk, 190 nm-en. Az üzletben, terjedelméből fakadóan a választék is egyedülálló, hiszen már olyan kategóriák különböző top kollekciói is megtalálhatók, amelyeket eddig még élőben nem láthattunk hazánkban, mint például az Odin vagy az Ægir.
Az Odin outdoor kollekció az elmúlt évtizedben folyamatosan fejlődött, profi síelők tesztelték a darabokat a legszélsőségesebb körülmények között, most pedig már a backcountry síelőknek is kedvez. Strapabíró ruhadarabok jellemzik a kollekciót, hogy viselője felkészült legyen a kiszámíthatlanságra. A Fashion Streeti márkabolt a csúcstechnológiájú, a norvég mitológia tenger istene után elnevezett Ægir offshore ruházattal a vitorlázás szerelmeseit szólíthatja meg.

A Helly Hansen Fashion Street márkabolt a Deák Ferenc utca 17. szám alatt várja a látogatókat.

Nyitvatartás:
Hétfő-csütörtök:10:00 - 20:00
Péntek-szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

A Helly Hansenről

A Norvégiában 1877-ben alapított Helly Hansen a mai napig is olyan professzionális minőségű ruházatot fejleszt, amely segít az embereknek életben maradni és az életet élvezni. A világ legzordabb környezeteiben folyó életbe és munkába betekintést nyerve, a vállalat a piacra elsőként bevezetett innovációk hosszú sorát fejlesztette ki, köztük az első rugalmas, mégis vízálló szöveteket több mint 140 éve. A további áttörések körébe tartoztak az első fleece anyagok az 1960-as években, a Lifa® Stay Dry technológiával készült első funkcionális aláöltözők az 1970-es években, illetve napjaink H2Flow™ díjnyertes és szabadalmaztatott hőmérséklet-szabályzó rendszere.

A Helly Hansen vezető szerepet játszik a funkcionális vitorlás- és síruházat, valamint a prémium munkaruházat piacán. Egyenruháit több mint 55.000 professzionális síelő viseli bizalommal, de láthatók olimpikonokon, nemzeti válogatottakon, és világszerte több mint 200 síparadicsomban és hegyi túravezető központban is.

Több mint 40 országban kaphatók a Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruhái és lábbelijei, amikben a professzionális szabadtéri sportolók és lelkes amatőrök világszerte megbíznak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.