Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Átmenetileg bezár az eplényi Síaréna

2023.12.30. Bata Attila

Közleményben tudatta látogatóival az eplényi Síaréna Vibe Park, hogy a vasárnap esti üzemzárás után bizonytalan ideig, átmenetileg, a síterep bezár. Az újranyitás természetesen az időjárási viszonyok javulása esetén lehetséges.
Eplény tegnap
Eplény tegnap
Ma és holnap reggel 9 és este 19 óra között lehet csúszni az eplényi pályán. Tehát, a szilveszteri buli előtt még egy utolsó síelés 2023-ban beleférhet.

Az üzemeltetők „remélik, hogy az új esztendővel a januári tél is hamar beköszönt”. Amint lehet ismét beindítják a hóágyúkat. A tervek szerint január 9-én nyitnának.

Azt már megszokhattunk, hogy két síterep, Eplény és Mátraszentistván a hazai síelés legerősebb bástyái. A Síparkban ma 8:30 és 20 óra között lehet síelni. Itt vasárnap 9:30 és 16:30 között üzemelnek. Az új év első napján 11 órakor indítják el a lifteket és 18 órakor zárnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.