Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Időjárás: ideiglenesen bezár a mátraszentistváni síterep is

2024.01.04. Bata Attila

Az enyhe időjárás és a hétvégén érkező csapadék eléggé kiszámíthatatlan állapota nem tesz jót a hazai síterepeknek. Eplény után a Mátraszentistváni Sípark is bejelentette, hogy szünetelteti az üzemeltetését.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
2024 első öt napján itthon csak a Mátrában lehet(ett) síelni, ez ér véget pénteken, amikor a nap végén ott is felfüggesztik az üzemeltetést. Holnap még lehet síelni a Mátrában, a felső részeken üzemelő pályákon és lifteken az esti síelésre megszabott díjszabás lesz érvényben.

Szombattól a Sípark zárva tart és terveik szerint január 11-én, csütörtökön várják újra a síelőket.

Az eplényi Síaréna Vibe Park pályáján az év utolsó napján lehetett utoljára síelni, itt január 9-re tervezik az újranyitást.

Az biztos, hogy hétvégén nagyobb mennyiségű csapadék éri el hazánkat, azonban a csapadék halmazállapota (eső, hó stb?) nagy pontossággal nehezen jelezhető előre. Hétfőtől már beköszönt a téli hideg, amikor éjszaka (és néha nappal is) alkalmas lesz az időjárás a hóágyúzásra. A fenti időpontok a hógyártás sikerességének függvényében változhatnak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.