Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ittas vezetés, felborult autó az osztrák sípályán

2022.01.19. Bata Attila

Szerencsésen megúszta a balesetet az a két osztrák fiatal, akik ittasan kocsikáztak fel és le egy osztrák sípályán a késő esti sötétben. Az autójuk felborult, de mindketten ép bőrrel mászhattak ki a kocsiból.
A rendőrök tegnap hajnali egykor kaptak értesítést, hogy valami szokatlan dolog történt a Wildkogel Arena síterep Neukirchen településének sípályáján. A helyszínen két fiatalt találtak egy felborult autó mellett.

A 23 és 24 éves fiatalok elmondták, hogy a település vendéglője után a sípálya felé vették az irányt, majd többször is fel- és leszáguldoztak a behavazott sípályán. A majdnem végzetesnek bizonyult utolsó menetnél az autó megcsúszott, felborult és a tetejére fordult.

Talán nem volt véletlen, hogy az alkoholteszt 1,54 ezreléket mutatott a sofőrnél, akinek a jogosítványát azonnal elvették.

A Preimis sípálya a 114 méter szintkülönbségével a fiatal síversenyzők kedvelt gyakorlóhelye. Számos versenyt rendeznek a fiataloknak. Eddig síelőknek. Nem autósoknak.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.