Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idén is újdonságokkal várnak a stájer síterepek

2019.11.11. Bata Attila

Két komoly sílift megépítésével fut neki az idei télnek Stájerország, ezen felül számos új szálláshely készül el a visszatérő és az új vendégek fogadására.
A tartomány idegenforgalmi szakemberei szerint a Stájerországba érkezett hazai és külföldi turisták 85%-a visszatér hozzájuk az átélt élmények és a nyújtott szolgáltatások miatt.

Az idei téli szezonban a visszatérő vendégek is számos újdonsággal találkozhatnak. A síterepek legnagyobb beruházásait két új lift megépítésében találjuk. Planai (Schladming) síterepén most épül az új kabinos lift, míg Mariazell (Bürgealpe) 40 millió eurós beruházással újítja fel felvonóját.
Planai: új lift épül
Riesneralm síterepén két érdekességet is találunk az idén. A világrekordjelölt hóemberépítésről már beszámoltunk, ennek a sorsát az idén nyomon követjük. A völgyben egy vízerőmű épül, amely kettős célt szolgál. Egyrészt a felduzzasztott vízből látják el a síterep hóágyúit, másrészt a tervek szerint az erőmű kapacitásának egyharmada a síterep üzemeltetését szolgálja, a maradékot pedig bekötik a lakossági hálózatba.
A magyar síelők fontos vendégeknek számítanak
A magyar síelők fontos vendégeknek számítanak
A hazai vendégek mellett a magyarok is a legfontosabbak közé tartoznak, a csehek, lengyelek, és németek mellett. Talán nem véletlen, hogy hozzánk is elutaztatták a régió hóemberét egy fotózásra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Schneekristall Apartment
Új apartmanház Schladming síterepétől 5 perces autóútra Assach településen. A ház 6 modern apartmannal rendelkezik, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel és erkélyekkel várja vendégeit. A házban szauna és közösségi tér is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.