Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Felmérés: idén Donovaly a szlovákok kedvenc síterepe

2007.12.13. Bata Attila

Felmérés: idén Donovaly a szlovákok kedvenc síterepe A szlovák TNS cég felmérést készített a szlovákok síelés szokásairól. Egy reprezentatív mintán végzett felmérésből kiderült, hogy az idei szezonban a szlovákok kb. negyede tervezi, hogy elmegy síelni. A hazai síterepek közül a szlovákok legszívesebben Donovaly és Velka Raca pályáit választják.

Több mint ezer embert kérdezett meg a TNS cég az idei síelési terveivel kapcsolatban. A megkérdezetteket úgy válogatták ki, hogy arányaiban tükrözzék a szlovák népesség arányait. Kiderült, hogy a megkérdezettek legalább 60 százaléka az idén egyáltalán nem tervez síelést. A válaszadók 20 százaléka biztos benne, hogy az idén elmegy síelni. A célpontok között jórészt a hazai terepek szerepelnek, de a megkérdezettek 2 százaléka külföldi pályákra szervezi a síelését.

A szlovák síterepek közül kedvenc síterepként leginkább Donovalyt nevezték meg. Velka Raca szorosan Donovaly után következik a második helyen. A további helyeken találjuk Csorba-tó (Strbské Pleso), Plejsy, Tále és Drienica síterepeit. A tíz legnépszerűbb síterep listáját Martinské hole, a Magas-Tátra, Bezovec és Jasná zárja.

A felmérést végző cég vezetője szerint a síterep megválasztásnál már egyre fontosabb a síeléshez kapcsolódó egyéb szolgáltatások minősége is. A természeti adottságokon és pályaviszonyokon kívül, már nagy súllyal esik latba a szállások minősége, a hóágyúzás és a síterep által kínált egyéb szórakozási lehetőségek is.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.