Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes parkolás síelőknek Csorba-tó központjában

2007.12.22. Bata Attila

Nagyszerű hír érkezett a Magas-Tátrából. A Csorba-tó melletti sípályák alatt található központi parkolóban ezentúl ingyenesen lehet majd parkolni a legújabb rendelkezés értelmében. A pályáktól kissé messze található parkolótól ingyenes kisbuszokkal szállítják majd a síelőket a liftekhez.

A környezetbarát döntés következtében vélhetően kevesebb autós fog felhajtani közvetlenül a pályák mellé. A síterepet üzemeltető vállalat és a helyi önkormányzat közötti megállapodás értelmében a központi többszintes parkolót december 21-től ingyen használhatják az ideérkező autósok és buszok.

A központi parkoló még az 1970-es északi világbajnokságra készült el és azóta igazából hozzá sem nyúltak. Az említett megállapodás értelmében a síterep üzemeltetője vállalta, hogy átépíti a parkolót, amely felett már jócskán eljárt az idő.

Csorba-tónál már november 10-én megkezdődött a szezon. Ezen a hétvégén pedig már a Szoliszkóra is közlekedik a négyszemélyes ülőlift, amely a tavalyi szezonban csak január végén állhatott először üzembe. A síterep komolyabb modernizációs terve fogott, amelynek értelmében új liftet és pályákat is építenének. Az idei szezonban egyelőre csak egy új pálya átadása várható.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel FIS csillagcsillagcsillag
Magas-Tátra egyik legszebb részén, a Csorba-tó közelében található a fenyőerdővel övezett Hotel Fis, a télen is, nyáron is üzemelő négyüléses felvonótól mindössze 150 méterre. A hotelben pezsgőfürdő, többféle szauna és fitneszterem várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.