Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes parkolás a tátralomnici sípályáknál

2008.12.05. Bata Attila

Ingyenes parkolás a tátralomnici sípályáknál Az idei szezonban valószínűleg a legfontosabb magas-tátrai síterep közelében található parkolót ingyen használhatják majd az autósok, és nem kell majd a megemelkedett árak mellett a parkolásért is külön fizetni. A poprádi önkormányzat és a síterepek között jelenleg is zajlanak a tárgyalások.
Az már biztosnak látszik, hogy a tátralomnici pályákhoz közeli parkolókban nem kell befizetni a szokásos napi 160 koronát, hiszen létrejött a megállapodás, hogy december 6. és május 10. között nem kell fizetni a parkolásért. Különös tekintettel a két ország közötti jelenlegi feszült helyzetre, és felesleges nézeteltérések elkerülése érdekében, szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az ingyenes parkolás nem érvényes az egész Magas-Tátrára, sőt még Tátralomnic egész területére sem.

Továbbra is fizetős marad a parkolás a sípályáktól messzebb található helyeken, pl. a vasútállomás vagy a TANAP múzeum környékén. Az ingyenesen használható parkolók listája remélhetőleg hamarosan felkerül majd a síterepek weboldalaira.

Még nincs megállapodás az idei szezonra a csorba-tavi központi parkoló ingyenes használatáról, amely ingyenes volt az előző szezonokban, de Tátraváros polgármestere szerint valószínűleg az idei szezonra is marad a díjtalan parkolás.

Fontos, hogy ingyen parkolni, csak a síterepekhez legközelebbi parkolókban lehet. Az önkormányzat kezelésében működő többi parkoló továbbra is fizetős marad. Ugyanez a helyzet a szállodák és vendéglők parkolóival, itt a helyzet változatlan, hiszen a díjszabásról a vendéglátók, illetve a szállásadók döntenek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Praha csillagcsillagcsillagcsillag
A Grandhotel Praha egy több mint 100 éves múlttal rendelkező, ugyanakkor modern és elegáns, minden igényt kielégítő wellness hotel csupán 1 km-re a tátralomnici síközpont völgyállomásától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.