Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Túrasí felszerelés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
jóska63
526 élménybeszámolót írt
526
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Túrasí felszerelés
2024.02.16. 11:09
elég sok ilyen bakkancs van, ami pinnes és normál, akkár fullműanyag talpú. Sok pro freerider használ look hagyományos kötést aminek az elejét felfelé kicseréli egy pinesre a síféket meg egyszerűen legumizza!! Franciországban nemannyira népszerű a pin-s a big mountain sielőkközött - tán 1-2 éve van a váltás, hogy kezdenek megbízni benne.

sőt van olyan ami elöl pines és hátulnincsenek azok a bevágások! (Fischer)

Alapvetően ha első sikötés szárnyai nem állítható (általábban a csak erőssen pro modelleknél, amik sokszor a boltban nem is látsz) értem a magasság és a szárnyak összetartás szöge akkor sítúra bakkanccsal nehézkes normálsíkötéssel menni és nem is a legbiztoságosabb tán. Énmondjuk megyek így kvázi világkupás régebbi salomon kötés kicsit át lett állítva a la sportivámra - még nem oldott le, de nem biztos hogy leoldana :-).

Amugy pines kötéssel és keményebb sítura bakanccsal nem világkupa jégig teljesen jóllehet carvingolni, ha szélesebb a síd az abbol adodo dinamikai dolgogat jobban észreveszed minta sícipő dinamikájábóladodó különbségeket.Pályán az erőcsúcsra optimalizának,pályán kivül az egyenletes terhelésre. Azt nem tudom hogy old le én csak szűzhóban estem pin-essel leoldosat,de ritkán esem évi egyet, pályán az elmult 10 évben tán egyet, amit meg is emlittek hogy elég ritkán látnak elesni :-)

amugy a hátulklasszikus sítúra kötés érzete a világkupáskötések érzetéhez hasonlít (nagyon stabil) a hátul pöckös kötésekrégebbi nyeglése már nincs, azok a normális síkötésekhez hasonlítanak már érzetre....
Előzmény: (bouquetk 220780)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.