Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar határhoz közel - Joglland

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar határhoz közel - Joglland
2011.02.13. 16:35
Szia!

Mi pár órája jöttünk haza és szombaton tettük tiszteletünket Joglland két pályáján is, köztük az egyik Mönichwald volt kora délután (13 óra). Vécsey Zsolt tanácsára választottuk ezt a régiót erre a napra és nem kellett csalódni. St. Jakobon voltunk délelőtt, kora délután pedig itt Mönichwaldon.

Ami Mönichwaldot illeti szerintem az elmúlt hetek időjárásához képest még nem olyan rossz a helyzet, azaz nem teljesen kezdőként szerintem még élvezhető a pálya. Felül egy ici picit jeges volt, a legalsó részen pedig már kásás a pálya, de a 0 tömeg és az iszonyú friss levegő kárpótolt mindent. Amúgy szombat hajnalban egy-két friss centi hó eshetett a legfelső részen.
St. Jakob im Walde pályái szinte jégmentesek voltak, inkább a melegedés miatti kásás állag volt az, ami zavarhatta felhőtlen síelést, de szerintem az időjárási viszonyokhoz képest még itt is nagyon jó állapotok voltak. Talán itt több hó volt a pályán.

Amúgy az elmúlt időszakban szerintem még eshetett pár cm friss hó és lehűlés is érkezett, így szerintem csütörtökre nem lesznek rosszabbak a viszonyok, sőt lehet, hogy némelyest még javulnak is.

Nekem nagyon tetszett az egész régió a maga nyugalmával, tisztaságával.
Előzmény: (p.atis 109644)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.