Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

eBay tapasztalatok?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Peter Szekely
360 élménybeszámolót írt
360
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: eBay tapasztalatok?
2006.01.18. 18:26
zsoca76: a Paypal a legegyszerűbb fizetési mód. Magyarországon még csak fizetni tudsz vele, pénzt fogadni nem. A postaköltséget előre meg szokták mondani, ha nem teszi meg, inkább vigyázz, mert a tranzakció lezárása után mondhat egy nagy számot, és ha akkor próbálsz elállni a vételtől, még neked kell magyarázkodni. Személyesen is fel lehet venni, de ezt is előre meg kell beszélni az eladóval.

Összefoglalva: MINDENT (ami nincs feltüntetve az adott árverésben) levelezz le az eladóval mielőtt megtennéd az első licitet.

Még egy tipp: SOHA nem köss üzletet az ebayen kívül. Sok szélhámos csinálja azt, hogy azoknak az embereknek, akik a második vagy harmadik legnagyobb licitet tették (tehát éppen alulmaradtak) felajánlja, hogy ugyanazt a cuccot eladja "mert visszalépett a nyertes vevő". Persze neked itt is előre kell fizetni, de mivel nem az ebayen történik, magának a tranzakciónak semmi nyoma. Ez olyan, mintha az utcán egy idegen kezébe nyomnál egy rakás pénzt, hogy majd adjon érte valamit valamikor. Ha van további kérdésed, szívesen segítek. Nekem már 48 "jó pontom" és csak jó pontom van az ebayen. Adtam is, vettem is. Misa
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.