Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Sappada
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ifj.szabo
17 élménybeszámolót írt
17
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sappada
2013.02.06. 09:30
Ismét Sappadán töltöttünk egy hetet januárban. Már törzsvendégek vagyunk, mivel 6. alkalommal voltunk ott. Abban a nagyszerű helyzetbe kerültünk azon a héten (01.14-01.18),hogy akkor szakadt le az ég persze hó formájában. A síterep az elmúlt évekhez képest nem változott semmit. Talán a Sappada 2000 felvonóin cseréltek székeket, de lehet ezt már régebben csinálták, mert ide eljutni nem könnyű és ritkábban látogattuk. Nincs mindig nyitva sajnos. Viszont a hó mennyiségre és minőségre nincs panasz. Itt mindig csúcson van a minőség. Szóval esett hétfőtől szerdáig, a hivatalos csak 40 cm-t írt, de szerintem jóval több esett. Kedvezett a természet nekünk ismét, hogy mély hóban a pályán tudjunk síelni, és ne az eljegesedett lezúzott régi havon. Aztán csütörtökön kisütött a nap és megmaradt az elutazásig a napos idő.
Egyébként itt Sappadán előfordult olyan időszak napközben, amikor szinte csak egyedül síeltünk a családdal a pályákon.
Ezért is ajánlom azoknak ezt a helyet, akik családdal szeretnek telelni, mert nincs embertömeg.
A felvonós személyzet még mindig kedves és segítőkész, nincs panasz rájuk. A hütték is jók bár nem olcsók, viszont finom a kávé és a forrócsoki, meg a mini pizza.
Külön dicséret a Sítanodás csapatnak, az oktatásért, a kölcsönzésért, és minden egyéb dologért is. Ha szeretnétek profi cuccban, profi oktatásban részt venni, akkor náluk jelentkezettek.
Jah meg ajánlom a faluban lévő RENATO pizzázót(a Volksbank mellett 200m) , mert olyan finomat még nem ettem pizzából sehol sem mint ott.
Így aztán egy szép tartalmas hetet töltöttünk itt el ismét, és valószínűleg jövőre is ide megyünk 7.re is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.