Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Mönichkirchen - Mariensee
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alpengasthof Fernblick - abszolút pályaszállás Mönichkirchenben!
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nlevi96
2 élménybeszámolót írt
2
1 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mönichkirchen - Mariensee
2024.01.22. 10:00
01.20-án, szombaton látogattuk meg Mönichkirchent. Az időjárás tökéletes volt, -1 fok, napsütés és alapvetően a hóhelyzet is, viszont meglepő volt, hogy ilyen tartós hideg mellett a sípályáktól egy-két lépésre már a földet láthattad. Az időjárásra és ez utóbbira nem votl panasz.
A jegyvásárlás nagyon simán ment, mindenkinek ajánlom, hogy tényleg online vegye meg, mert jóval olcsóbb és sokkal gyorsabb a bérletek átvétele. Viszonyítási alap: csütörtökön vettük meg 48,5€/db, a helyszínen aznap 59€ volt. A bérleteket pedig visszatudtuk a szokásos módon váltani 2€/db-ért.

Szombat lévén, sejtettük, hogy sokan lesznek, de itt olyannyira sokan voltak a viszonylag szűk pályákon, hogy a Mariensee-i oldalon lévő pályák már 11-kor teljesen szébuckásodtak, használhatatlanok voltak. Így mentünk vissza a többi pályára, ahol a hóhelyzet nem romlott annyit, viszont olyan sok tanuló gyerek/felnőtt volt a pályán, hogy egy haladó síelőnek nem volt nagy élmény ott csúszni. Szó szerint TELTHÁZ volt.

A pályák alapvetően jók lennének, bár vitatkoznék némelyik esetében a piros színnel, de erre nem lehetett panasz. Ellenben nagyon rövidek, 1-1,5 km hosszú pályák voltak, így a gyors lecsúszások után hosszú sorbanállás és felvonózás miatt, a réteges felöltés ellenére is kezdtünk szétfagyni.

Kezdő síelőknek ajánlom a terepet, olyanoknak, akik már letudnak jönni egy nehezebb pályán, illetve, ha tehetitek, mindenképp hétköznap látogassátok.

Az odaút sima volt, Győrből mentünk M86-on Szombathely fele, szinte mi voltunk az egyetlenek. Győrből 2 óra 5 perc volt az út, különösebb fennakadások nélkül. Osztrák autópálya matricát nem érdemes venni, az országutak tökéletesek és időben is maximum 1 perccel volt hosszabb az út.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.