Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Semmering - Stuhleck
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Zauberberg vendégház
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ervinsi
8 élménybeszámolót írt
8
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Semmering - Stuhleck
2024.01.30. 10:43
Tegnap este jöttünk vissza meghosszabbított hétvégés túráról. Aki mostanában megy mindenféleképp frissen élezett léccel tegye. A pálya jelölése értelmét vesztette, lényegében 1 fajta pálya volt: Jeges.
Ez alól a Familienlift környéke volt kivétel, ahol valahogy megoldották, hogy ne legyen veszélyes a nagyon kezdőknek.
Többször kerültünk a gyerekekkel a kék 1a helyett a piros 1b-n, mert az sokkal jobb volt (ugyanígy a kék 2-es pálya is rosszabb volt mint a piros 1b, ezért mi csak megnéztük a 2-es pálya mindkét oldalát és oda nem mentünk vissza)...
Furcsa mód a csúcstól lefelé folyamatosan előfordult jég, talán a közepe fele volt a legrosszabb (szállásadónk elmondása szerint eső esett előtte a héten, bár webcam alapján nekünk inkább havas esőnek tűnt).
A hét végén a jó idő miatt ennek ellenére olyan tömeg volta mit Ausztriában még nem láttam. Hétfőn viszont sehol sem volt említhető várakozás pedig a jó idő még mindig kitartott.

Összességében ez egy jó túra volt és mivel még mindig nem sikerült az összes pályát besíelni még tervezzük, hogy ebben a szezonban visszajövünk, ha az idő engedi.
Aki teheti ide érdemesebb inkább hét közben jönni, mert több nagyváros közelsége miatt ha jó az idő hétvégén ide sokan kiugranak, ui. ez a legközelebbi közepes pályarendszer és pályák is elég barátságosak kezdőknek is normál esetben.
DSC02040.JPG
DSC02084.JPG
DSC02086.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.