Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski C.U.L.T. információk

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SíMan
427 élménybeszámolót írt
427
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ski C.U.L.T. információk
2014.11.02. 20:43
Ugyanerről a másik oldalról! Avagy hogyan láttam oktatottként, mindezt belülről. Röviden: ismét fantasztikus napokat zártunk. Szerintem kívánni sem lehetett volna jobb időt!
Ozsi egyik este provokálni próbálta a társaságot a célok és elvárások témájában. Nekem továbbra is a célom, hogy megtanuljak síelni. Igen, ez így túl általános! Számomra a megtanulni síelni - most - nem mást jelent, mint ne zavarjanak a körülmények (nagy hó a pályán, gigantikus buckák, jeges szakaszok, rossz látási viszonyok, stb.). Ez egy reális cél, ami felé - köszönhetően ezeknek a táboroknak - szépen lassan, de biztosan menetelek.
Első nap Tetta a finomságokra hívta fel a figyelmünket, jó szokásához híven feladatot adva még a csákányos felvonóra is! Másnap Atesz úgy ítélte meg elég a finomkodásból, a fejlődéshez elengedhetetlen a szenvedés is! Ennek jegyében délelőtt a fekete, jeges pályán rövid lendületeztünk, délután "levezetéskén" egy kis formáció! Pár évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ezeknek az élményeknek akár csak a közelébe kerülhetek! Végül, de nem utolsó sorban, a csonka napon Ozsi tartatta velünk a buckákon a léceket, folyamatosan, kivezetve.
Három nap, három oktató, három különböző időjárási viszony ismét közelebb hozta a célom elérését! Köszönet érte NEKTEK!
A hab a tortán az volt, hogy három napon keresztül tudtam tesztelni egy d2 sl lécet! Nagy illuzionista, elhitette velem, hogy jobban síelek!
Előzmény: (ozsi 173832)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.