Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A minőségi fórum alapkövei

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: A minőségi fórum alapkövei
2009.02.27. 10:29
Djpeti ezt írod:
"Úgy gondolom hogy, elnézve a sielők.hu oldalain nyújtott sokoldalú és hasznos információt, a fórum struktúrája jelentősen el van maradva a weboldal általános minőségétől."

Az elmúlt 1 év fejlesztései valóban nagyrészt a portál "nem közösségi" részeire irányultak. A fórum fejlesztésében ezalatt csak kisebb lépések történtek, illetve volt egy nagyobb falat is: talán még emlékeztek a "Sícucc adás-vétel" fórumban zajló heves vitákra, na ezt sikerült békésen kioltani azzal, hogy véglegesen leválasztottuk a Fórumból az Apróhirdetőt. Ezt egy nagyon jól átgondolt fejlesztés előzte meg és szerencsére azóta gond nélkül működik.

A következő nagy falat az lesz, hogy több aktivitási lehetőséget biztosítsunk az olvasóknak és mivel látjuk, hogy nagy igény van rá bevezetjük majd a portálon az értékeléseket. Stratégiai döntés valóban, hogy mi mindent és milyen szabályok mentén lehet majd értékelni. Elvileg lehetséges a síterepeket, szállásokat, síiskolákat, de akár cikkeket, hozzászólásokat, fórumozókat is vagy akár országokat is, azt hogy ezek közül mit és hogyan szeretnénk még még ki kell dolgoznunk. Mindezt csakis alaposan átgondolt fejlesztéssel tudjuk majd bevezetni, hiszen valóban ki kell szűrni azokat az értékeléseket, melyek nem őszinték, hanem valamilyen üzleti érdekből (ld. önreklám vagy épp a konkurencia lejáratására) születnek. Ez a fejlesztés időigényes, már csak a következő szezonra fog elkészülni.

A fórum fejlesztés másik iránya pedig - ezen dolgozunk jelenleg - a megosztás támogatása: szeretnénk, ha a látogatók fel tudnák tölteni saját albumaikat, videóikat, melyek a mostaninál bővebb bemutatkozási lehetőséget biztosító profiljukhoz fognak kapcsolódni. A szerkesztők által minőséginek ítélt közösségi tartalakat pedig a portál többi részéből is elérhetővé tudjuk tenni, készítőit pedig díjazzuk majd. Ezt még az idei szezonban szeretnénk megvalósítani!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.