Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2024.02.03. 08:24
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Kedvezményes árak, ma és holnap 17 óráig vagyunk nyitva!

A hét eleji hóágyúzásnak köszönhetően, a hét végén még kitartanak a pályák a mini gleccseren. Már szükség van hópótlásra, amihez van még némi hótartalékunk. Az oktatásunk zavartalan, 3 tudásszintben egymásra épülő pályánkon, még elegendő a hó. Sajnos az előrejelzések további meleg szelet mutatnak a jövő hét elején, ami a legnagyobb ellenségünk, így már akkor bizonytalan a működésünk. Aki szeretne még csúszni nálunk, az kedvezményes áron, és 3+1 akciónkkal, ma és holnap 17 óráig teheti meg. Az enyhe idő ellenére, reggel még kemény a pályák felülete, majd később, a használat hatására enyhén kásásodik a felület, jól használható.

Tehát, ma és holnap, csak 9-17 óráig vagyunk nyitva az 1/A, 2/A, és bébi pályákkal. Működik a kölcsönző, büfé, lehet jelentkezni a síiskolába (+36301801771). Fontos, hogy a jegyet csak készpénzért lehet megváltani, a többi szolgáltatás kártyás is (büfé átmenetileg készpénzes).

Mivel csak február eleje van, még tartogat meglepetéseket ez a tél, a kérdés csak az, hogy mennyi havunk marad meg a következő hideg időszakig. Mi bizakodunk, mert eddig nem volt annyira rossz ez a tél. Addig is, az a biztos ami megvan, gyertek a hátralévő 2 napban, és jelentkezzetek oktatásra is, mert mi állami támogatás nélkül, csak az általatok befizetett összegekből tartjuk fent, hazánk egyetlen mini gleccserét.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.