Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2024.01.26. 16:21
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Elmúlt a viharos szél, éjjel már fagyott nálunk!

Mini gleccserünk nagy ellensége , a meleg szél, végre itt hagyott minket, és éjjel már fagy volt nálunk. Ennek megfelelően megállt a jelentősebb olvadás, majd napközben, a napos idő ellenére, az alacsony páratartalom miatt nincsen további olvadás. Vannak hótartalékaink, holnap reggel rendbe tesszük vele, a problémás részeket, igazából csak a bébi pályánkon vannak kisebb hiányok, az 1/A, 2/A pályák felülete kiváló, és felvonó nyomokban is van bőven hó. Elég csak a honlapunk fórum rovatában, Szivák András, pályákat bemutató videóját megnézni, a ma reggeli állapot látható rajta.

Ma is, szokás szerint 9-21 óráig vagyunk nyitva az 1/A, 2/A, és bébi pályákkal. Működik a kölcsönző, büfé, lehet jelentkezni a síiskolába (+36301801771). Érdemes még munka után is elindulni hozzánk! Fontos, hogy a jegyet csak készpénzért lehet megváltani, a többi szolgáltatás kártyás is (büfé átmenetileg készpénzes).

Működésünk a hét végén zavartalan. Lehet már jelentkezni a hét végi csoportos kezdő oktatásunkra (11 és 15 órakor 4 fő esetén indul), és vannak még szabad helyek privát oktatásunkon is. Szép napos idő lesz, érdemes kilátogatni a gyönyörű Visegrádra, és kipróbálni hazánk hazánk egyetlen mini gleccserét.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
IMG20240126075228.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.