Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Készülés a szezonra topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
P.Gabor
18 élménybeszámolót írt
18
19 éve tag
2011.05.07. 22:49
Gratulálok! Derék dolog volt, de hát tudtuk, hogy a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Csak azt nem értem, hogy reggeli után pontosan miben is gyönyörködtetek?
Előzmény: (Sörapu. 118354)
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
2011.05.07. 21:45
III. Káli futás Kővágóörs.
Lacanator és Csősz barátaim, mint lokálpatrióták hetekkel ezelőtt meghívtak magukhoz Szentbékállára (remélem jól írom). hogy fussunk egy félmaratont. Ekkorákat már nemigen szoktam szaladni, de kihívás volt, és igent mondtam. Tegnap este fenséges grillpartyra érkeztünk, Klári kitett magáért. Két-három korsó sör után megérkezett a férfikör és magukkal ragadva máris egy közeli borospincében ittuk a zöld veltelinit és a rizlinget. (Aki nem tudná - én is csak most ismerkedtem meg e szokással - hétvégenként megindulnak a környékbeli férfiak és egymás pincéit sorban végiglátogatják miközben az asszonykör sütögeti a pogácsákat és egyéb női feladatokat lát el.) Majd visszatérve Lacáékhoz már (még) lobogott a kandalló tüze és mi sorban bontogattuk a vörösborokat. Tehát elmondhatjuk, hogy a bemelegítés megtörtént.
Reggel Laca legendás rántottája várt minket. Reggeli után még gyönyörködtünk egyet a pinarámában majd indultunk a bevetésre. Hamar megkaptuk a sorszámokat és Bélapóék is megérkeztek. Fél dél volt mikor elrajtoltunk. Sokat nem tököltünk, hamar a mezőny első részébe küzdöttük magunkat. Hiába a megfelelő edzésmunka csodákra képes. Az időeredmény még szezon elejei volt, de biztató, hogy végig egyenletes tempóban futottunk. Bélapó és Brúnó kísérete nagy segítség volt ők tényleg hatalmas párost képeznek.
Végül, hála Lacának, holtversenyben értünk célba a 10. helyen. Sportemberhez méltóan célba érkezés után rögtön megkaptam a megérdemelt sörömet.
Kár, hogy nem maradhattunk vasárnapig, mert a munka szólított. Képeket majd Klári tölti fel. Köszönjük a vendéglátást és a programot!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.