Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

VALETOMI46 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
VALETOMI46
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
2020.02.17. 21:09
Sziasztok! "2020 február 16-án Lienzből hazaindulva , célba vettük ezt a síterepet is ,mivel a szokatlanul meleg időjárás miatt , az alsóbb sípályák ,délutánra már szinte használhatatlanná váltak . Több család , köztük számtalan kezdő síelő is volt a csapatban , akik tudása a kék pályákra elegendő .
Előző nap megnéztük a síterep térképvázlatát , és örömmel konstatáltuk , bőven akad az ilyen jellegű lankásabb lejtőkből . Az idő gyönyörű volt , irány a gletscherbahn . Itt volt az első kellemetlen élményünk , mert mint a heringek álltunk a "vagonokban" , gyerekek kapaszkodási lehetőség híján szüleik ruháit markolták . Sajnos az üzemeltetők ragaszkodnak az irreálisan meghatározott létszámhoz , és ha kell emelt hangon parancsolnak rá a már bent tartózkodókra, húzódjanak beljebb, mert még x ember be kell hogy férjen . :(((
Felértünk , és némileg kárpótolt a csodás kilátás , valamint a hó minősége , de aztán jött a következő kellemetlen élmény , a pályák "jelzése"
Aki kezdő síelőnek sorolja be magát , annak felhívom a figyelmét , kb 200m az a szakasz , ami valóban KÉK besorolással jelölhető . Nekik mindössze egy tányéros felvonóval kell beérniük , mert a fentebb jelölt "kék" pályák ,az Ő színjükhöz inkább fekete . Nem akarom senki kedvét elvenni a helytől ,mert valóban csodás síterep , széles pályákkal , és ottlétünkkor nagyon jó minőségű hóval , de felháborító kategória a pályák besorolása .
Én is felvittem a fiamat , aki idén tanult meg síelni , és előzőleg a Lienzi kék pályákon gond nélkül lejött , de itt esélye nem volt .
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.