Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

SEdina kiemelt beszámolói
SEdina
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Sziasztok!
Nagyszerű napot töltöttünk ma Nálatok el. Az időjárás is barátságos volt az enyhe mínuszaival, időnként a napocska is előbukkant, jó programokat szerveztetek. Egyetlen piciny észrevétel, a ratrakozás nem volt teljesen egyenletes, bár egy - két óra elteltével már ez sem volt észrevehető. A felvonóknál elviselhető volt a várakozás, annak ellenére,hogy hétvége+rendezvény miatt azért voltak szépen. Jó,hogy végre hosszabban lehetett csúszni. Részemről nagyon jól éreztem magam, és mint minden évben idén is síeléssel tölthettem a szülinapomat :-)
DSC-0116.JPG
DSC-0117.JPG
DSC-0118.JPG
DSC-0119.JPG
SEdina
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
A mai napon, csak úgy mint tavaly, itt indult az ùjévem. Igaz, hogy még nem minden pályát tudtatok megnyitni, de amit igen, az egész jó volt. Reggel még kissé kemény, fagyos volt minden, de délelőtt szépen felpuhult, csak annyira, hogy jó legyen. Aránylag kevés ember vállalta, hogy kilátogat, de talán sokakat elriasztott az előre jósolt nagy mínusz. Reggel sem volt hidegebb -5,5 -től, de délutánra kicsit ez is enyhült. A pályák nagyon jól síelhetőek maradtak, a látogatók létszámának növekedése ellenére is!! Kisebb sorbanállàs volt csak,ami bőven elviselhető maradt. Jó évkezdet volt itt nálatok, remélem jövünk még a szezonban :-) klassz nap volt a mai, jó embertársasággal, jó helyen, BUÉK ;-)
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.