Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Szkleni kiemelt beszámolói
Szkleni
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Olaszország
Tonale
2011.01.19.
Sziasztok!
Először jártam ezeken a pályákon, és egy kellemes hetet töltöttünk el a nap völgyében.

A szállásunk Ponte di Legno-ban volt (Residence Al Maniero) nagyon kellemes, szép kis település.
Az apartman színvonalával, tisztaságával és felszereltségével nem volt semmi probléma, csak a szobában lévő hangulatvilágítással, és a 19-20 fokos szobahőmérséklettel, melyet még sosem tapasztaltunk Olaszországban.

Számomra a Ponte di Legno és Temu-i pályák sokkal hangulatosabbak, szebbek az erdős részek végett.
Az idő annyira nem volt kegyes hozzánk, mivel tavasziasan meleg volt, és néhány napra a köd is társult a jó időhöz (azért néha a nap is kisütött). A pályák a megfelelő magasságtól már jobb minőségű hóval rendelkeztek, az alsó részeken viszont kásás volt a dolog, majdhogynem "vízisíelni" lehetett (kisebb túlzással), ezeken a részeken a pályák buckásabbak is voltak.

Ponte di Legno-ból a felvonó 14 perc alatt visz fel Tonaléba. Az utolsó felvonó ezen a szakaszon 17:15-kor indul, ami nagyon pozitív (ha valaki nem szeretne lécen visszajutni a kiindulási ponthoz). A meleg ellenére Tonaléban rengeteg hó volt, és a minősége is jobb volt, mint az alacsonyabban fekvő pályáké. A pályák egy része kicsit egyhangú, de azért jókat lehetett rajtuk síelni. A pályákon nem volt tömeg, néha még magányosnak is éreztük magunkat, és a felvonóknál sem kellett sorban állni.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, egy kicsit lehetett volna hidegebb az idő.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.