Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Irány a sípálya, kezdődhetnek a téli kalandok!

2023.11.01. 2023.11.25. sielok.hu | frissítve: 2023.11.25.

Ausztria legnagyobb síszövetsége, a népszerű Ski amadé klasszikusokkal indítja az új síszezont. A vendégek a Ski amadé SENSATIONS, a TASTE Ski amadé, a FAMILY Ski amadé, a RIDE Ski amadé és a FreeRIDE Ski amadé ajánlatok által már bizonyított minőségre számíthatnak a síszövetség összes régiójában.
Fotó: Ski amadé
Fotó: Ski amadé
Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Großarltal – az öt régió, ahol felejthetetlen síélmények várnak az üdülővendégekre.

A széles sípályáknak, a rengeteg helynek és a számos téli kalandnak köszönhetően a síelők és a snowboardosok teljes mértékben kiélvezhetik a friss hegyi levegőt és a szabadban végzett mozgás örömét. Az összesen 760 kilométernyi sípálya, a 270 modern felvonó és a 356 tökéletesen karbantartott pálya rengeteg lehetőséget nyújt az önfeledt szórakozásra és a kikapcsolódásra. A Ski amadé tehát ideális téli játszótér a család minden tagjának.

Aki a következő téli szezonban a Ski amadé síszövetségben szeretné tölteni az üdülését, egy dologban biztos lehet: a vendégek a lehető legjobb kiszolgálásban részesülnek – és ezt megtapasztalhatják már az utazás megkezdése előtt. Az online áruházban az előfoglalási rendszernek köszönhetően egyszerűen, rugalmasan és kedvező áron vásárolhatják meg a síbérletünket és közben még spórolhatnak is.
Légy tagja Te is a Ski amadé Friends Club-nak!
Légy tagja Te is a Ski amadé Friends Club-nak!
Mert minél korábban veszik meg a síbérletet, annál nagyobb kedvezményre tehetnek szert a jegypénztári fix árakhoz képest. Emellett a my Ski amadé Friends Club is számos további kedvezményt és különleges ajánlatok egész sorát kínálja a téli sportok szerelmeseinek. Az ingyenes Ski amadé Guide alkalmazással előre megtervezhetik a sínapjukat, a Friend Tracker szolgáltatással pedig a sípályákon is mindig szemmel tarthatják barátaikat és családtagjaikat.

További információk a www.skiamade.com oldalán!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Pension Tilly csillagcsillagcsillag
Családi vállalkozásként működő panzió 1-4 fős szobákkal, az Enns folyó völgyében, Tauplitz és a Schladming Sírégió között kb. félúton. Szolgáltatásai: ingyenes szauna, ingyenes Wifi, nyáron kerti medence, masszázs, kozmetika, lőtér, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.