Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gmoa Oim Race: őrült lesiklóverseny Gemeindealpén

2019.02.26.

2019. március 9-én, immáron 5. alkalommal rendezik meg az alsó-ausztriai Gemeindealpe síterepén a "Gmoa Oim Race" fantázianevet viselő játékos lesikló bajnokságot.
A program délután 2 órakor kezdődik a csúcson lévő Terzerhaus étkezdéjében, ahol a versenyzők spagettit kapnak, hogy az erőnléttel biztosan ne legyen gond. Maga a verseny délután fél 5-kor indul, 3 percenként indítanak el egyszerre maximum 7 csapatot. A versenyzőknek első körben egy rövid szakaszon, sífelszereléssel kell végigfutniuk, majd a 800 méteres szintkülönbséget tetszőleges útvonalon megtéve visszacsúszniuk a völgyállomáshoz.
Fotó: Martin Fülöp
Fotó: Martin Fülöp
Nevezni 3 fős csapatokban, fejenként 25 € díj ellenében az esemény honlapján lehet, a nevezési díj tartalmazza az ebédet, a verseny lebonyolítását és az értékes nyereményeket. Az indulók a szombati napra kedvezményes síjegyet vásárolhatnak a pénztárban (a nevezési díj a bérletet nem tartalmazza).

Az eseményt a völgyben egy ünnepélyes díjátadó, majd szabadtéri koncert zárja, de akinek ez sem elég, este fél 9-től tovább bulizhat a Ko'eck panorámabár hivatalos afterpartiján!

Fontos! A jelentkezési határidő 2019. március 7., délután 4 óra, de amennyiben már előtte összejön a 80 nevező csapat, abban az esetben a regisztrációt korábban lezárják!
KOMMENTEK

Szállástippek
Bartelbauer panzió csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű panzió a St. Sebastiani gyakorlólift és négyüléses lift közvetlen szomszédságában, félpanziós ellátással, játszószobával. Igény esetén 2-5 fős apartmanok is foglalhatóak a melléképületben, 70 m-re a panziótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aktivhotel Weisser Hirsch csillagcsillagcsillagcsillag
A szálloda Mariazell központjában, 150 méterre az új kiskabinos lifttől, 55 szobával, wellness részleggel várja Vendégeit. Egyágyas, kétágyas, családi vagy akár összenyitható szobák is foglalhatók, büféreggelivel vagy félpanziós ellátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Magnus Klause csillagcsillagcsillag
A felújított hotel Mariazellben, a Fő téren helyezkedik el, 250 méterre Mariazell-Bürgeralpe és kb. 3 km-re Gemeindealpe síterepétől. Igényesen berendezett egy- két és többágyas szobák reggelivel, vagy félpanzióval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.