Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síterepek innovációit is bemutatja a Mountain Planet

2022.03.07. 2022.03.10. sielok.hu | frissítve: 2022.03.10.

2022. április 26 - 28. között rendezik a franciaországi Grenoble-ban a Mountain Planet nemzetközi turisztikai szakkiállítást. A Francia Alpok szívében 1974 óta kétévente rendezik meg ezt a nemzetközi eseményt, mely idén nem kevesebb, mint 900 kiállítót és márkát, valamint 23 ezer szakembert hoz össze több mint 70 országból.
A kiállítás amiatt számít különlegesen fontos eseménynek, mert ott mutatják be a legújabb innovatív turisztikai fejlesztéseket. A gazdasági és környezeti fenntarthatóság érdekében eszközölt technológiai fejlesztésektől a globális ökoszisztéma megóvásáig számos érdekes eszköz és téma bemutatására kerül sor. Nemzetközi előadók által vezetett mesterkurzusokon is rész lehet venni.

Az alábbiakban bemutatunk két nagyon fontos - talán sokakat érintő - újdonságot, melyek a kiállításon fognak debütálni.

Mobile Flow: okostelefonra tölthető síbérlet

A Mobile Flow egy új, fizetős alkalmazás Android és Apple rendszerű okostelefonokhoz, amellyel a síelők a mobiltelefonjukat síbérletként használhatják a felvonózás során.
Nincs szükség internetre, a rendszer az okostelefon Bluetooth kapcsolatával működik
Nincs szükség internetre, a rendszer az okostelefon Bluetooth kapcsolatával működik
A Mobile Flow-t az osztrák SKIDATA cég fejlesztette ki, amely a video- és kiberbiztonságra szakosodott svájci Kudelski csoporthoz tartozik.

Az ausztriai Kitzbühel után a francia Les Sept Laux síterepe is vállalta, hogy felállítják a rendszert.
Az érintésmentes digitális technológia alkalmazása a turizmus egyes területein a jövő nagy kihívása.
A Mobile Flow alkalmazás teljesíti ezt a célt, és segít az üdülőhelyeknek abban, hogy digitális kommunikáción keresztül tartsák a kapcsolatot ügyfeleikkel, hogy tájékoztassák őket az aktuális eseményekről, promóciókról, figyelmeztetésekről stb.

Axess Ticket Lounge: Az önkiszolgáláson kereszül forradalmasítja a bérletvásárlást

Axess Ticket Lounge bemutatja az első teljesen automatizált önkiszolgáló síbérlet-jegykiadó automatákat, amelyek éjjel-nappal elérhetők. A Click and Collect-hez hasonlóan az Axess Ticket Lounge lehetővé teszi a síelők számára, hogy mobiltelefonról vagy számítógépről online vásárolják meg síbérletüket, majd akár azonnal, átvehessék a síközpont automata pénztárából. A bérletek a kapukhoz érve azonnal aktiválódnak.
Axess Ticket Lounge: így néz ki az önkiszolgáló bérletpénztár
Axess Ticket Lounge: így néz ki az önkiszolgáló bérletpénztár
A Mountain Planet nyitónapján, április 26-án délelőtt 10 órakor fogja bemutani Laurent Vanat az "International Report on Snow and Mountain Tourism" jelentést a 2021/22-es síszezon eredményeiről. 68 ország 600 síterepének összesített adatairól ad képet az átfogó jelentés, melyet mi is bemutatunk évről évre.

További infók a szakkiállítás hivatalos oldalán: mountain-planet.com
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.