Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

PROTEST: dizájn és minőség a márka teljes választékában

2022.01.31. sielok.hu

Valószínűleg kevesen gondolnák, hogy az egyik legnépszerűbb választékot a téli sportruházaton belül pont egy olyan országban tervezték meg, ahol sem hegyeket, de még igazi telet sem látnak. És mennyire igaz! Hollandia a világ egyik leglaposabb országa, pontosan öt dombbal. Azonban ez nem tartotta vissza a holland snowboardosokat attól, hogy megmutassák a világnak, itt is lehet divatos és praktikus felszereléseket tervezni, amelyekkel egyre többet találkozunk a magas hegyek lejtőin.
Protest női sí- és snowboardruházat - a legújabb kollekció
Protest női sí- és snowboardruházat - a legújabb kollekció
A Protest céget 1993-ban alapította egy csapat holland snowboardos. Már a kezdetekben arra törekedtek, hogy tudásszinttől függetlenül minden snowboardos elérhető áron hozzájuthasson minőségi termékekhez. Kezdőktől a haladókig, vagy azok is, akik csak szeretnének jól kinézni a hegyen.
Téli sportruházat férfiak részére
A kezdeteknél egyértelmű volt, hogy az alapanyagok minősége elsődleges fontosságú. Erős, strapabíró, magas vízállóságú és légáteresztő anyagok mellett azonban a dizájn is meghatározó szemponttá vált.
Évek alatt kialakult az irányvonal: az őszi/téli, illetve a tavasz/nyári kollekció. Ezen belül az erős választék a férfi, női és gyermek vonalon.
Téli sportruházat nők részére
A téli kollekció kialakításában ma már az egész világ tervezői részt vesznek, a legtöbbjük snowboardos vagy egyéb sportolói háttérrel. A dizájn a lelke a cég legújabb termékeinek, akár a téli sportruházatról, akár a fürdő- vagy szörfös ruházatáról beszélünk.
Fenntarthatóság, újrahasznosított anyagok, környezetbarát megoldások
A fenntarthatóság és a minőség kézzel fogható kombinációja a PRVE Green sorozat, amely nagyszerű példája az újrahasznosított termékek minőségi felhasználásának. Ezek a férfi vagy női síkabátok akár 20K vízállóságot is biztosítanak, amely már a pályán kívül síelőknek vagy snowboardozóknak is kellő védelmet nyújtanak. A 10K vízállóságú kabátok pedig a pályasíelőket tartják szárazon egész nap.
A Protest termékeivel számos hazai boltban is találkozhatunk, azonban webáruházukban is böngészhetünk a hatalmas választékban. Utóbbi esetben egy bizonyos összeg feletti rendelésnél ingyenes szállítást biztosítanak.
A Protest termékek magyarországi forgalmazója az Acrol Hungary Kft.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.