Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó telet, sikeres szezont zártunk 2017-ben

2017.04.10. sielok.hu

A tavalyi évekhez hasonlóan ismét egy szép szezont zártunk, az előző télhez hasonló nézettségi számokkal. Mindössze 1% volt a különbség a teljes szezonra vonatkozó látogatásszámban, a tavalyi szezon javára. Az idei rekordot 2017. január 13-án értük el napi 45.787 látogatás számmal.
Fotó: Falmann Nikolett
Fotó: Falmann Nikolett
A napi látogatások száma az téli hónapokban átlagosan 20-30 ezer között mozgott. A 2016/17-os téli szezonban összesen több mint 3.768.000 látogatást és 21,6 millió oldalletöltést értünk el. Az egyedi látogatók száma 1,4 millió volt szeptembertől március végéig. 64%-uk visszatérő olvasónk, ami azt mutatja, hogy a Síelők.hu stabil, elkötelezett látogatói bázissal rendelkezik. Ezt alátámasztja, hogy a hírlevél-feliratkozóink és facebook-rajongóink száma is jelentősen nőtt a szezon ideje alatt.

Hirdetőink számára igény esetén részletes analitikát küldünk, nézettségi adataink publikusak a webaudit oldalán. Részletes látogatottsági adatokhoz, médiaajánlatunkhoz kattints ide! » Látogatottságunkat mérik: Google Analytics, Medián-webAUDIT, Adverticum, Gemius

Részletes látogatottsági adatok»
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.