Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

10 pályával és 5 lifttel üzemel a síközpont Eplényben

2017.01.24. Intersport Síaréna

A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat gyártottak a pályákra, így már összesen 10 ratrakolt pályán lehet csúszni! Nyitva van az A1, A7, Q3, A6, A4, Q2, Q7, A3, Q5, A5- ös pálya, így összesen több mint 7200 méteren lehet Eplényben síelni, ebből közel 4000 méteren kivilágított pályákon.
Hétvégente pedig teljes kapacitással üzemel a síterep, beleértve az Audi Sport 4 üléses sífelvonót, az 1-es, 2-es, 3-as csákányost és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonót!

A hegyre szállítási kapacitás így összesen 7.350 fő óránként!

Folyamatosan ratrakolják a pályákat, beleértve a meredek részeket is a csörlős ratrak segítségével, tökéletes felületet biztosítva vendégeik számára.

Minden héten szerdán és pénteken ki tudjuk próbálni az éjszakai síelés élményét méghozzá extra kedvezménnyel. 40%-al olcsóbban kaphatjuk meg az este 18:00-tól 22:00-ig szóló 4 órás jegyet.

Éjszaka az A1-es, A6-os, Q3-as, A7-es, Q2-es pályákon tudunk síelni.

Érdemes szabadságot kivenni a téli szezonban, ugyanis a teljes kapacitással működő Síarénában hétköznap kedvezményes jegyárakkal találkozunk.
Ha nincs felszerelésünk, akkor sincsen semmi gond, az Intersport Síkölcsönzőben megkapjuk a kívánt felszerelést közvetlenül a pálya mellett.

Ha tudjuk a pontos időpontot, hogy mikor megyünk síelni, otthonról is tudjuk intézni a foglalást kényelmesen.
Mindenféleképpen érdemes, mert így nem kell bajlódni a felszerelés pakolásával, a szállítással, csak magunkat kell hoznunk, az előfoglalás szekcióban megkapjuk a felszerelést, és mehetünk is csúszni.
Ha még nem tudunk csúszni, akkor Eplény optimális hely, hogy megtanuljunk síelni vagy akár snowboardozni, hiszen profi oktatóktól kaphatjuk meg a megfelelő tudást ahhoz, hogy biztonságosan le tudjunk jönni a hegyről.

Mindenféleképpen érdemes előre foglalnunk online, ugyanis így biztosan lesz olyan óra, amit szeretnénk.

Vendéglátós egységeik is teljes kapacitással működnek, megnyitott az emeleten lévő étterem is, ahol a megszokott ételek mellett kaphatunk lepényt és pizzát is, valamint Zirci Apátsági kézműves söröket.

Emellett természetesen nyitva van a Kemencés büfé, és a DasWeltAuto körvár is a hegyen.

Igazán megéri hétköznap ellátogatni hozzájuk, hiszen minden adott, hogy egy nagyszerű sínapot töltsünk az eplényi Intersport Síarénában!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.