Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ski43: Idén is ingyen oktatják a gyerekcsoportokat Eplényben

2023.11.27. sielok.hu

A téli szezonban folytatódik Eplényben a Ski43 Program, melynek célja, hogy minél több gyerek megismerkedhessen a síelés örömeivel. 2024. január 2. és március 14. közötti időszakra várják iskolai csoportok jelentkezését, akiknek ez időszakban alapfokú oktatást tartanak az eplényi Síaréna Vibe Parkban és felszerelést is biztosítanak.
A programban részt vevő gyerekek szakképzett oktatóktól sajátíthatják el a síelés alapjait Eplényben
A programban részt vevő gyerekek szakképzett oktatóktól sajátíthatják el a síelés alapjait Eplényben
A diákok iskolai napokon hétfőtől-péntekig vehetik igénybe a felkínált lehetőséget előre lefoglalt időpontokban a Síaréna Vibe Parkban, Eplényben. Időpontokat a regisztrációt követően lehet foglalni a ski43 oldalán.

A napi befogadó kapacitás kb. 300 fő. Ezt a kapacitást naponta több időpontra elosztva tudják a szervezők teljesíteni. Emiatt kérik, hogy a lefoglalt időpont előtt 30 perccel érkezzenek meg a csoportok a helyszínre, mely az A7-es pálya alja, a kétüléses felvonó indítóállomása.

Parkolni a KÉK Parkolóban lehet, innen egy két perces erdei sétával lehet lejutni az A7-es pálya aljára. Itt található mosdó, a síoktatók központja, a Ski43 oktató pályája és a felszerelések tárolója. A program során hoszt segíti a csoportokat.

A Ski43 mindazoknak, akik nem rendelkeznek felszereléssel, ingyenesen biztosít sícipőt, sílécet, védő sisakot. Az előzetesen leadott adatok szerint ezek a felszerelések már összekészítve várják a gyerekeket. A felszerelések átvételét és felcsatolását követően már készen is állnak a lelkes diákok az oktatásra.

Az ingyenes alapszintű oktatás során szakképzett síoktatók és segédoktatók egy 70 perces program keretein belül foglalkoznak a rájuk bízott gyerekekkel. Az oktatás során a gyerekek megismerkednek a síelés alapjaival, ha pedig már van némi tapasztalatuk, az oktatópályánkon technikai oktatásban részesülhetnek, így fejleszthetik tovább a már megszerzett tudásukat.

Bővebb információ és regisztráció: a ski43 oldalán.
A Ski43 (Ski for free) célja az ismerkedés a sísporttal, a kedvcsinálás és az élményszerzés
A Ski43 (Ski for free) célja az ismerkedés a sísporttal, a kedvcsinálás és az élményszerzés
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.