Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Részeg skótot kellett hajnalban kimenteni a síliftből

2013.01.05. Bata Attila

Ismét az a furcsa eset történt, hogy valaki a síliften töltötte az éjszakát, de ezúttal senkit sem felejtettek fenn a liften zárás után. Erősen alkoholos állapotban a francia Val d'Isére síterepének egyik liftjére mászott fel egy skót. Miután kijózanodott, már túl veszélyes lett volna lejönni a tűzoltók segítsége nélkül.
Munkában a tűzoltók (Kép: www.ledauphine.com / Benoit Launay)
Azt nem tudni, pontosan mikor, egyes források szerint még szerda éjszaka mászott fel egy skót fiatalember a francia Val d'Isére síterep Rogoney ülőliftjére. A liftoszlopra épített lépcsőn, amelyet a karbantartók is használnak, ment fel a 8-10 méter magas oszlop tetejére, majd valahogy sikerült beülnie egy közeli ülőszékbe.

A hidegben előbb-utóbb eljött a kijózanodás pillanata is, és szeretett volna visszatérni a földre. Ez a francia tűzoltók szerint csütörtök hajnalban 3:50-kor történt, ekkor kapták meg a skót segélyhívását, aki józanon (szerencsére) már nem vállalta el a lemenetelt. Hajnal ötkor már biztonságba került, miután a helyi tűzoltók lehozták a liftről.
KOMMENTEK
Bukfenc | 2013.01.05. 16:32
Az emberi hülyeség határtalan!:))
Fidosan | 2013.01.05. 16:56
Igen, ezek ilyenek :)))) bár csak egy bizonyos réteg hálistennek, skóciában élek 7.-ik éve, a sípályákon a gond itt is kb ugyan ezzel a kategóriával van, a fiatal, drogos, alkoholista viszonylag jómódő réteggel, a világon mindenhol utálják őket, legyen az nyáron spanyolország, hollandia, vagy télen francia ( kedvenc helyeik :) pl volt hogy Cairngormban mikor másodszor gombázott oldalról majdnem el egy csurigyuri deszkával, a liftnél nyakoncsíptem, kilátásba helyeztem neki hogy kiütom a bukójából,piaszaga nem volt, de a szemén látszott annyira be van füvezva, azt sem tudja merre van arccal, mikor szóltam a liftesnek hogy kissé veszélyes a figura, a vállát vonogatta hogy amíg balesetet nem csinál nem tud mit tenni, mikor meg mondom deeee full be van tépveee erre meg ő... ééés ? itt majdnem mindenki :))))
Fixer98 | 2013.01.06. 15:40
Mákja volt, hogy nem volt hidegebb!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.