Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: tilos a síelés este fél héttől másnap reggel 8-ig

2020.02.04. Bata Attila

Az utóbbi időszak sajnálatos esti síbalesetei után a helyi önkormányzat rendeletet hozott, hogy az egész síterepen tilos este fél héttől a pályákon síelni, néhány pályán már öt után!
Webkamera: ratrakok fényei munka közben Obertauernben
Webkamera: ratrakok fényei munka közben Obertauernben
Megkezdődött a síszünet az osztrák iskolákban, egyre zsúfoltabbak lesznek a síterepek a következő napokban. Valószínűleg egyre többen választják majd a síelés utáni szórakozást a hegyi hüttékben, amely után csúsznának le a sötétben.

Az elmúlt napok halálos balesete után a helyi önkormányzat szigorú rendeletet hozott: este 18:30 és másnap 8:00 óra között Obertauern összes pályáján tilos síelni. Ezen felül, azokon a pályákon, ahol rendszerint már korábban megkezdik az előkészítő munkákat, már délután öt órától tilos síelni. Ezek a pályák: Schaidberg, Gamsleiten 2, Seekareck, Panorama, Hochalm, Kringsalm, Seekarspitz, Hundskogel és Schönalm.

Ha az esti időszakban a pályán éri a baleset a síelőt, a síterep semmilyen felelősséget nem vállal.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Appartements Steinadler
Igényes, 2-8 fős apartmanok Obertauernben, a Grünwaldkopfbahn kiskabinos lift völgyállomásától és a sípályáktól mindössze 120 méterre. Szolgáltatások: teremgarázs, fűtött sítároló, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Panzió csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Mauterndorf szívében, Grosseck felvonóitól 1,5 km-re, de Obertauern, Katschberg, Fanningberg is pár perc alatt elérhető. Kétágyas és családi fenyőburkolatú szobák, szauna, gazdag büféreggeli!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.