Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfelden is megkezdődött a síszezon

2018.12.08. Bata Attila

Pénteken Karintia legnagyobb síterepén is beindultak a liftek. Összesen kilenc lift üzemelt az első napon, az üzemeltetők szerint a pályán 30-60 cm vastagon terítették szét a havat. Az első hétvégén 41 euróba kerül egy felnőtt napijegy.
Tegnapi webkamera képe Nassfeldről
Tegnapi webkamera képe Nassfeldről
Nassfeld az idén hétmillió eurót költött fejlesztésekre, amelybe beletartozik egy új víztároló, új ratrakok, töltőállomás kiépítése elektromos autók részére a Millenium Express lift alsó állomásánál található parkolóban és egy új, négycsillagos szálloda megépítése.

A pályákon is észrevehetünk változásokat. Néhány pályát kiszélesítettek vagy meghosszabbítottak. A leglátványosabb változásokat talán a Zweikofel pályán, ahol már szélesebb kanyarokat lehet húzni.

A Millenium Express lift hegyállomásánál található Kofelcenter december 22-ig ingyen készíti elő pályakész állapotba a léceket, a szolgáltatáshoz érvényes síbérlet szükséges. December 22. után 8 euróba kerül ez a szolgáltatás.

A gyerekbarát kedvezmények az idényben is maradnak. Főszezonon kívül a 10 év alattiak, ha szüleikkel érkeznek, akkor ingyen szállhatnak meg és a bérletért sem kell fizetniük. Ezek az időszakok: dec.7-től 22-ig, január 5-től 19-ig, valamint március 16-tól április 22-ig. Ehhez a Nassfeld Ski Surprise nevű akciót kell igényelni a síterep honlapján.

A 10 éven aluliak egész szezonban, szombatonként, kedvezményesen 10 eurós napijeggyel síelhetnek.

A négy legnagyobb karintiai síterep (Turrach, Bad Kleinkirchheim, Katschberg és Nassfeld) szövetséget alapított az idei szezonra, ennek részleteiről hamarosan beszámolunk. 


KOMMENTEK
Szilvásgombóc | 2018.12.09. 10:11
Az utolso bekezdesben mult idoben irtok errol a 4-es siszovetsegrol, de egyik siterep honlapjan sem lattam infot rola.
Nagyon varom a cikket, remelem valami hasznalhato konstrukciot sikerult kialakitaniuk.
Bata Attila | 2018.12.09. 12:10
Addig is itt a honlapjuk: https://www.ski4you.at/

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 6 különböző apartman típussal rendelkezik 4 és 12 fő közötti kapacitással, némelyikük saját szaunával is felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.