Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hófesztivál 2017: a hó ünnepe Mátraszentistvánban

2017.01.25. Sípark.hu

Egy igazán mozgalmas fesztivál várja a hó, a téli sportok és a fesztiválhangulat szerelmeseit a mátraszentistváni Síparkban, január 26-27-28-án. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, síversenyek).
A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli buli, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. Minden program és a koncertek is ingyenesek!
A 2017-es Hófesztivál programja
A 2017-es Hófesztivál programja
A Hófesztivál pénteki napján 18:00 órától a Lóci játszik zenekar ad élő koncertet a Hüttében. Szombaton délután jön Mogács Dániel, aki stand up comedy előadásával szórakoztatja a közönséget, majd a Radics Gigi élő koncertjét hallgathatjuk meg 17:00 órától az Alpesi Nagyszínpadon.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a Betyárok tüze produkció szombaton 19:00-kor kezdődik, amely egy látványos, pirotechnikai elemekkel tűzdelt lesiklás.
A szombat nap leglátványosabb programja: a Betyárok tüze
A szombat nap leglátványosabb programja: a Betyárok tüze

A kezdőknek külön öröm, hogy a csütörtöki napon ingyenes síoktatás is lesz 10:00-15:00-ig másfél órás blokkokban (az oktatásra online lehet jelentkezni itt: www.sipark.hu/siiskola ). Pénteken 14:30-tól kezdődik a RAUCH-MACSU Alpesi Sí Emlékverseny, amelyre minden korosztályban lehet nevezni.

Szombati kiegészítő rendezvény a Mátra Ski Classic retró síverseny, ahová elhozhatod a régi faléced és megmutathatod mit tudsz a retró cuccokkal.

Egyedülálló Programhelyszínek

  • Hósétány: forralt bor, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
  • Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei élményt.
  • Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, és itt zajlanak majd a napzáró Aprés-Ski bulik is.
Rendezvényhelyszínek - Nagyításhoz kattints a képre!
Rendezvényhelyszínek - Nagyításhoz kattints a képre!
A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, csütörtökön és pénteken 21:00-ig, szombaton pedig 22:00 óráig.

A rendezvény részletei megtalálhatók a https://hofesztival.sipark.hu/ weboldalon!

A tavalyi fesztivál összefoglalója
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.