Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Havazik a hazai síterepeken, új pályák nyitnak

2019.01.05. Bata Attila

Megérkezett az országos havazás, amely természetesen nagy segítség a hazai síterepek üzemeltetőinek, még ott is, ahol tudnak hóágyúzni. Javuló hóviszonyok, új pályák várnak nyitásra a már üzemelő síterepeken, valamint újabb síterepek készülődnek a nyitásra.
Eplény ma reggel
Eplény ma reggel
Eplényben látványosan besegített a természet ma reggelre és azóta is szakad a hó. Itt jelenleg az A1-es, A7-s és a Q3as pálya üzemel, de a hóágyúk nem állnak le a havazás miatt és már készítik elő a többi pályát is. Többek között tervben van az A4-es (fekete) pálya behavazása is. Eplényben ma este 9-ig lehet síelni.

Mátraszentistvánban is havazik. Itt a 4-es pályán az ülőlift teljes hosszában lehet síelni. A mai meglepetés, hogy délutánra megnyílhat a sokak által várt 3-as pálya. Ma itt is este 9-ig lehet síelni.

Üzemel Sátoraljaújhely is, ahogy ez a webkamerán látható.

Ma délutántól ismét lehet síelni a visegrádi pályán, 14 és 22 óra között. Ma az 1/a és a bébi pálya lesz nyitva. Vasárnaptól már teljes a nyitvatartás, 9-21 óra között.

Hírek szerint már készülnek a nyitásra és holnap már lehet síelni Pécsen. Tervek szerint jövő héten indulhat a szezon Kékestetőn és Szilvásváradon.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.