Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ezeken az olasz síterepeken nem emelkednek a bérletárak

2022.08.28. Bata Attila

Mindenki érzi a rezsiszámlák emelkedését, nincs ez máshogy Európa síterepein sem. A megemelkedett energiaárak miatt számos síterep emelni kényszerül. Meglepő és üdítő kivétel az olasz Montagna365 sírégió, ahol továbbra is tavalyi árakon lehet síelni.
Tarvisio
Tarvisio
A szlovén-osztrák határhoz közeli Friuli Venezia Giulia régió az idén komoly erőfeszítést tesz a síelők megtartásáért. A Montagna365 sírégió hazánkban is népszerű síterepei (pl. Forni di Sopra-Sauris, Piancavallo, Sappada, Sella Nevea, Tarvisio és Ravascletto-Zoncolan) a tavalyi áron kínálják a bérleteket.

Ezekre a síterepekre főszezonban (december 19. és március 12. között) 39,50 euróért, előszezonban (december 18. előtt) és utószezonban (2023. március 13-tól) pedig 20 euróért árulnak napijegyeket.

A korábbi kedvezmények is megmaradnak, vagyis a 7 éven aluliak ingyen, a 14 éven aluliak 10 euróért kaphatnak napijegyet.

A sírégió ezzel nemcsak Olaszországban, hanem Európában is meglepő döntést hozott. Előzetes hírek szerint a legtöbb síterepen 5-10 százalékkal emelkednek idén a síbérletek árai.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Mangart csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos hotel Bovec szélén, a sífelvonótól 1.800 m-re. Az épület legfelső szintjén egy kis wellness részleg került kialakításra, ahonnan páratlan kilátás nyílik a hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Soca
Önellátó, luxus alpesi apartmanok a Triglav Nemzeti park szívében, Bovec-Kanin felvonójától 12,8 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.