Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovákia síelni hívja a kolontári gyerekeket Donovalyba

2010.11.13.

Szlovákia síelni hívja a kolontári gyerekeket Donovalyba A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal képviselői az elmúlt hetekben meglátogatták a vörösiszap-katasztrófa által sújtott dunántúli településeket. Találkoztak a bajbajutott települések polgármestereivel és megegyeztek, hogy Donovaly síterepe vendégül látja a falvakban lakó gyerekeket.
Azok a kolontári gyerekek, akiknek a családjai különösen megszenvedték a katasztrófa következményeit egy hetes meghívást kapnak a magyar síelők körében legnépszerűbb szlovákiai sítereptől, Donovalytól. A költségeket, beleértve az utazást, a szállást, a felszerelést, és a bérletek árát, teljes egészében a szlovákok, illetve partnereik fedezik. Az együttműködéshez segítségét ajánlotta fel a PATTY SKI síiskola Donovalyban, a Boci Travel utazási iroda, amely évek óta szállít kiránduló gyerekeket Szlovákiába és a Magyar Síakadémia.

A népszerű síközpontban oktatók tanítják majd a gyerekeket síelni és hódeszkázni. Az egyhetes látogatásra valószínűleg karácsony előtt vagy januárban kerülhet sor. A pontos időpont az aktuális hóviszonyoktól és a kolontári polgármesterrel létrejövő megegyezéstől függ.

Egy hét teljes vendéglátást ajánlott fel a szlovákiai Donovaly a magyar gyerekeknek
Egy hét teljes vendéglátást ajánlott fel a szlovákiai Donovaly a magyar gyerekeknek
Soňa Jelínková, a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodájának a vezetője a Hó-Show kiállításon kijelentette: „szeretnénk, ha a gyerekek legalább arra az egy hétre elfeledhetnék az otthoni szörnyűségeket, és a mindent elborító, mérgező, vörös iszap helyett jó levegőn legyenek és a hófödte fehér hegyekben gyönyörködhessenek”.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.