Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Ski amadé legjobb csomagajánlatai síbérlettel

2023.11.01. sielok.hu

Öt régió, 760 kilométernyi sípálya, 270 felvonó és sílift, 260 hütte és számtalan nagyszerű ajánlat. A Ski amadé speciális hetek nagyszerű lehetőséget kínálnak egy kedvező osztrák üdüléshez - kisgyermekeknek, nyugdíjasoknak, fiataloknak, családoknak, pároknak egyaránt.
Fotó: Ski amadé
Fotó: Ski amadé

ALL-IN Card White gyerekeknek és fiataloknak

A gyerekek és a fiatalok különösen kedvező áron síelhetnek. Összehasonlításként: a 7 napos síbérlet 206,50 euróba kerül a gyerekeknek és 309,50 euróba az ifjúsági korúaknak. Az ALL-IN white card elővételben 202 euró gyermekeknek és 302 euró ifjúsági korúaknak.

Ez azt jelenti, hogy ha előre meg váltjuk az ALL-IN Card White Cardot jócskán spórolhatunk.

Junior hétvégi kedvezmény

A gyerekek (2008 és 2017között születettek) és az ifjúsági korúak (2005 és 2007 között születettek) részére a Ski amadé síszövetségben hétvégenként a normál tarifánál 35 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak síbérletet.

Ár: a napijegy ilyenkor 24 euróba kerül a gyerekeknek és 36 euróba az ifjúsági korúaknak.

Mini's week - kisgyermekes családoknak

2024. január 13-tól 27-ig a hat éven aluli gyerekek, vagyis a 2018-ban vagy később született gyerekek számára mindössze 164 euróba kerül a síoktatás (5 x félnapos vagy 3x egész nap), a síkölcsönzést és a síbérlet, továbbá a változatos gyerekporgramokon való részvétel. Ráadásul a gyerekek a Ski amadé síszövetség számos szálláshelyén ingyen szállhatnak meg a szülők szobájában.

Ár: 164 euró gyerekenként.

Húsvéti családi akció

A húsvéti nyuszi 204. március 16-tól a szezon végéig különleges ajánlatot tartogat a családoknak. A 15 éven aluli gyermekek (2008-ban és később születettek) ingyen síelhetnek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy legalább hatnapos síbérletet. Emellett a Ski amadé húsvéti meglepetésként további izgalmas rendezvényekkel és ajánlatokkal várja a családokat.

Árpélda: 7 éjszaka apartmanban 6 napos Ski amadé síbérlettel 4 főnek (2 felnőtt és 2 gyermek) már 1475 Eurótól foglalható.

Síbérlet fiatal családosoknak

Síbérlet azoknak a családoknak, ahol van egy 2021-ben vagy azután született, nem síelő gyermek. Ezt a síbérletet a két szülő felváltva használhatja. Ez azt jelenti, hogy az egyik szülő mindig a kisgyermekkel lehet, a másik szülő pedig a testvérekkel együtt töltheti a napot a síterepen. A jegy 2 és 18 nap közötti időtartamra, valamint Ski amadé ALL-IN Card White formájában is kapható.

Családi bónusz

A Ski amadé síszövetségben odafigyelnek a családokra, ezért a családi bónusz keretén belül a harmadik, negyedik, ötödik és minden további gyermek (2008 és 2017 között születettek) és ifjúsági korú (2005–2007 között született) családtag INGYEN síelhet.
Feltétel: a megegyező időszakra Ski amadé síbérletet kell vásárolnia legalább az egyik szülőnek és az első két gyermek, illetve ifjúsági korú családtagnak.

Best Ager Week - Szép korúak hete

Élményteli aktív hét a 60 év felettieknek. Aki szeret síelni, értékeli a különleges kulináris élményeket és igazi bennfentes tippeket keres, a Ski amadé síszövetségben különösen kedvező áron síelhet. A szezon kezdetétől 2023. december 23-ig és 2024. március 29-től a szezon végéig a Ski amadé 6 napos ingyenes síbérletet kínál minden 60 év feletti személynek, aki 7 napos tartózkodást foglal a résztvevő szállodák egyikében.

Az ár tartalmaz egy ingyenes skiguiding (vezetett sítúra) napot is az adott régióban. Emellett a vendégek érkezéskor egy pecsétgyűjtő füzetet is kapnak, amelybe gyűjthetik a Ski amadé Ínyenc síútvonal mentén található hütték pecsétjét. Ha sikerül összegyűjteni legalább négy pecsétet, akkor a régió turisztikai hivatalában átvehető a szakértő ínyenceknek járó „Genuss Experte” jelvény.

Árpélda: 7 éjszaka egy 3 csillagos szállodában, félpanziós ellátással, kétágyas szobában, 6 napos síbérlettel, személyenként 518 eurótól.

Ladies week - Hölgyek hete

A Ladies Week a neve ellenére a férfiaknak is szól. 2024. március 16. és 23. között egy síbérlet megvásárlásakor a második síbérlet ingyen jár. Ezen a népszerű akciós héten sítesztek és skiguiding is szerepel a kínálatban, emellett a megfelelő hangulatról változatos kísérőprogramok gondoskodnak.

Árpélda: 7 éjszaka 4 csillagos szállodában, kétágyas szobában, félpanziós ellátással, 6 napos síbérlettel és egy ajándékba kapott ingyenes 6 napos síbérlettel 1183 eurótól foglalható.

Classic Week - Klasszikus síüdülés

A Ski amadé Classic Week keretében: 7 napos síelés vagy snowboardozás 6 napos síbérlettel, verhetetlen áron. Az ajánlatcsomag meghatározott szálláshelyeken foglalható a szezon kezdetétől 2023. december 23-ig, 2024. január 6-tól 2024. február 3-ig és 2024. március 9-től a szezon végéig.

Learn2ski - Tanulj meg síelni 3 nap alatt!

A program síoktatói sok humorral és kellő empátiával tanítják meg síelni mindazokat, akik újra visszatérnének a sportághoz vagy idősebben kóstolnának bele a síelésbe. Minden résztvevő három nap után garantáltan le tud majd síelni egy kék pályán. Ha a várakozásokkal ellentétben ez mégsem sikerül, akkor a síoktatásra kifizetett pénz visszajár.
Egy háromnapos síoktatás négy éjszaka szállással, síbérlettel és a sífelszerelés kölcsönzésével egy panzióban reggelivel 600 eurótól, egy négycsillagos szállodában félpanzióval 913 eurótól foglalható. A síoktatás naponta 4 órán át tart. A Learn2Ski ajánlatcsomag csak meghatározott időszakokban foglalható.

Back2Ski - Vissza a sípályára

Akik szívesen felfrissítenék a téli sportok iránti szenvedélyüket, azoknak most van okuk az örömre. Az új Back2Ski ajánlat tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy visszataláljanak a sípályára és újra átéljék a síelés páratlan érzését. Tökéletes tehát azoknak, akik úgy döntenek, hogy visszatérnek a sípályákra. Az ajánlat 2023. december 11. és 19. között, 2024. január 8. és 30. között, valamint 2024. március 4. és 26. között foglalható. Magában foglal egy kétnapos tanfolyamot egy privát síoktatóval, alkalmanként két órában, 13 órától 15 óráig. Ára 299 euró, minden további személynek csak 60 eurót kell fizetnie. Ideális pároknak vagy barátoknak, akik újra szeretnének síelni. Jelentkezni közvetlenül a Ski amadé síterepeken, az akcióban résztvevő síiskolákban lehet.

4=3 Online ajánlatcsomag a my Ski amadé Friends klubtagoknak

Különleges ajánlat a my Ski amadé Friends klubtagoknak: síeljen négy napot, fizessen csak hármat! Ez a 4=3 online ajánlatcsomag. Az ajánlatot a my Ski amadé Friends klubtagok (2004-ben vagy korábban születettek) vehetik igénybe a meghatározott promóciós időszakokban, a résztvevő szálláshelyeken – és a síbérlet mindig része az ajánlatcsomagnak.

Sí- és borélmény ajánlatcsomag

A 2024. március 09. és 16. között megrendezésre kerülő Sí- és borélményhét során a Ski amadé 23 Genusspartner szállodája a síelés és az osztrák borok témaköréhez kapcsolódóan kínál üdülési ajánlatokat. Az ajánlatcsomagok a szálláson és a síbérleten kívül egy különleges ínyencajánlatot is tartalmaznak, például egy 5 fogásos gálavacsorát, egy exkluzív borkóstolót vagy jegyeket a síterepen egész héten megrendezésre kerülő különleges kulináris eseményekre. Minden szálloda más-más fénypontot kínál az ajánlatcsomaghoz.

Kedvezményes ajánlatcsomagok

A Ski amadé síszövetségben működő szálláshelyek a szezon kezdetétől 2023. december 23-ig, 2024. január 6-tól 2024. február 3-ig és 2024. március 9-től a szezon végéig kínálnak speciális ajánlatcsomagokat. A vendégek kedvezményes szállásajánlatokat vehetnek igénybe, amelyek többnapos síbérletet tartalmaznak az öt Ski amadé régióba. Ezek a speciális ajánlatok megtalálhatók a www.skiamade.com honlapon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.