Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovaly: most érdemes szezonbérletet vásárolni!

2023.10.29. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

Hatalmas árkedvezménnyel már kapható szezonbérlet a szlovákiai Donovaly síterepére. A szezonbérlet szolgáltatásokban is jóval több extrát nyújt a megszokott napijegyekkel, illetve többnapos bérletekkel szemben. Nézzük a részleteket.
A magyarok az egyik kedvenc szlovákiai síterepe már megkezdte az előkészületeket a szezonra. Szokás szerint idén is kapható szezonbérlet, amelyet jelenleg bevezető áron, 229 euróért (kb. 88 ezer forint) lehet megvásárolni a síterep honlapján, vagy a Lupus Travel budapesti irodájában.

Szezonbérlethez néhány már megszokott kényelmi funkció is jár, amelyekért szokásos bérletek vásárlásánál külön fizetni kell. Fontos tudni, hogy a síterep összes gasztronómiai egységében a szezonbérletesek 20% kedvezményt kapnak a fogyasztás árából. Emellett a helyi síbusz használata ingyenes, de az autóval érkezőkre is gondoltak, akik ingyen parkolhatnak a síterep parkolóiban. Korábbi szezonokhoz hasonlóan szezonbérlettel az esti síelés is ingyenes. Ha minden kedvezményt igénybe veszünk, akkor a legkorábban megvásárolt szezonjegy már 4 síeléssel töltött nap után megtérül!
Idei újdonság a Buddy Ticket, vagyis a szezonbérletesek féláron hívhatják meg barátaikat síelni. A kedvezmény nem érvényes a szezon minden napján, a dátumokat érdemes ellenőrizni a síterep honlapján. A szezonbérletes összesen 10 alkalommal jogosult az ismerőseinek féláron napijegyet, illetve négyórás jegyet váltani. A pénztárnál a bemutatott szezonbérlet után a pénztáros már ki is állítja az 50%-os napijegyeket. Egy alkalommal maximum három félárú jegy váltható.

Jelenleg 229 euróért vásárolható felnőtt szezonbérlet és 149 euróba kerül a gyermek szezonjegy. Az akció november 6-ig érvényes , onnan már 249/179 euróba kerülnek a bérletek. December 1-től már 279/209 eurót kérnek az utolsó kedvezményes időszakban, majd december 26-től már teljes árban (349 euró) árulják a szezonbérleteket.

Jelenlegi akcióban a felnőtt szezonbérlet mellé 20%-os kedvezményt adnak a 6-12 év közötti gyerekek szezonbérletére. A kedvezmény maximum két gyermekbérletre vehető igénybe.
Ha még mindig nem lenne meggyőző az ajánlat, a síterep még egy sorsolást is tart a szezonbérletesek között, amelyen egy Mercedes-Benz GLA típusú autót lehet nyerni.

Donovaly idén is tartogat újdonságokat, amelyekre a szezonkezdet előtt még visszatérünk.
Szállást keresel Donovalyban? Új szálláskeresőnkben mindent megtalálsz az apartmanoktól a négycsillagos hotel kategóriáig!
KOMMENTEK
Lacuska | 2023.11.02. 13:34
Üdv! Szenior 65 éven felülieknek mennyibe kerülne?
admin3 | 2023.11.02. 14:47
Az elővételi jegy jelenlegi (2023.11.06-ig érvényes) ára felnőtteknek, senioroknak egyaránt 229 euró.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.