Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
Ausztria
Annaberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
R&R Residenzen Hotel Mitterbach - 3=4 éjszaka
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Annaberg
2012.12.31. 21:41
Helyzet jelentés kicsit megkésve.
A Decemberi jó idő mindenhol megtette a magáét a kétezer méter alatti helyeken.Itt is.Maroknyi fórumos csapatunk hulla fáradtan de töretlen lelkesedéssel indult útnak a két ünnep közötti Szombati napon.Már egy ideje terveztük az utat de a gyatra hóhelyzet miatt nehéz volt alkalmas terepet találni ami időpontra,távolságra is mindenkinek megfelelt.
A választás végül Annaberg-re eset,t mivel itt esett egy kevés friss hó.
Indulás 04:30 Budaörs, az út semmi extra, majdnem végig pálya, az utolsó 50-km ami kissé fárasztó a sebességhatárok váltakozása miatt.
Érkezés 08:20-ra nagy központi parkolóba 10-15 perc öltözés és irány a pénztár ami nem az első faház amire ki van írva Ski School :) hanem lejjebb az alulépcsős nagy épület.Napijegy 30+2 juró- nulla sorban állás és már csatolhattunk is.A pénztáraktól kb.200 m csúszás után meg is érkeztünk a központi négy üléseshez ami a csúcsra vitt.Gyönyörű napsütéses idő, a fákon 5-10cm friss hótakaró és hideg.Számomra örök mámor nézni a havas csúcsokat és a csendet hallgatni.
Megérkeztünk:Marcsi,Szilvi,Zoli,Tomi sí lécekkel, jómagam pedig boardal egy lightos kékkel kezdtünk majd fokozatosan nyomtuk a pirosakat és a feketéket.Pörögtünk mert éreztük lesz itt még tömeg.Sokat nem kellett rá várni mert dél magasságában már igencsak tíz perces sorok voltak.Úgy döntöttünk itt az ideje kicsit hüttézni. A napfényes időben egy jó búza sört meginni!Az élmény megfizethetetlen...A pihenő után a pályák állapota a napsütés hatására igencsak megrottyant de azért mi még élveztük(volna) pár helyen a pálya csúnyán kikavicsosodott de sógorék ezt megoldották egy táblával ahelyett ,hogy rádobtak volna húsz lapát havat.Nem nagyon értettem ennek a miértjét. (Ez van, jómagam roppant mérges voltam amikor itthon átvizslattam a sérüléseket).
A terepet gyakorlatilag két részre lehet osztani.Napfényes négy ülésesek és egy kicsit elmaradottabb tárcsás ill,csákányos rész az erdő sűrűlyében.Véleményem szerint Annaberg egy-két napos bohóckodásra tökéletesen alkalmas is lehetne ha nem lenne a fele lezárva számomra teljesen érthetetlen okból.Pályán kívül nem voltunk pedig lehet azt kellett volna erőltetni.
Mindent egybevéve azért nem rossz hely de egyszer pont elég.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.