Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Krvavec
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Terme Snovik apartmanok - Termál csomag - 2 éjszakától
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
872 élménybeszámolót írt
872
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Krvavec
2019.03.18. 12:41
Március 14-én csütörtökön síeltünk itt egy napot.

Reggel 8-ra mentünk (8-kor nyit a kabinos), de a legközelebbi parkoló már akkor 3/4-ig megtelt. (Volt egy síverseny, lehet amiatt. Számomra meglepően sokan voltak hétköznap.) A később érkezőket már az út melletti, távolabbi parkolókba irányították és busz vitte/hozta őket.

Kasszánál nem volt sor. Ha a környéken lakik valaki és a szállásadótól kér papírt, akkor adnak 10% kedvezményt a TÖBB napos bérletre. (Sajna mi csak 1 napot voltunk, így ezt nem tudtuk igénybe venni.)

Szuper időt sikerült kifogni, éjszaka esett 5cm friss hó. Napközben pedig szinte végig sütött a nap. Az utószezon egyik legjobb napja lehetett.

A liftparkban van 1 modern 6 üléses, egy 4 üléses. Több kicsit retró 2 üléses. Lányom kedvence az 1 üléses francia lift volt. Korábban még nem látott ilyet, menő volt egyedül menni vele. Van pár tárcsás felvonó is.

Pályák változatosak, szépen kezeltek voltak reggel. Délutánra már vizes, firnes lett a hó. Kék, piros, fekete, minden van. Kicsit Hochkar feelingem volt, mert lent a völgyben már tavasz volt itt meg egész jól tartotta magát a tél.

Zárt éttermet keveset láttunk. Inkább büfék voltak, fedett terasszal. Az árak az osztrák ár alatt kicsivel. Jót lehetett napozni, a kirakott nyugágyakban.

Közelben van Bled (40km), oda érdemes átmenni és evezni egyet a szigetre a gyönyörű alpesi tavon. (Parkolás macerás a tó körül. Érdemes még érkezés előtt tájékozódni.) A Bled*i tó felé van az Ice Peak (útbe esik) és Elan outlet. Én elsőt néztem meg, jó áron voltak cuccok, csak sajna nem az én méretemben ...
Krvavec1.jpg
Krvavec2.jpg
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.