Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

egész éves bérlet

ÜZENETEK (13)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
18 éve tag
2007.10.31. 17:30
Persze attól függ hány hetet sielsz egy szezonba. Pl. Mura-völgye szezonbérlet egy felnöttnek 399,-Eur. 5 napos bérlet 112,- Eur. Tehát röhögve megéri. Plusz kedvezmény jár ha többet vagy családi csomagokat vesz az ember. Mi egyesületünk ezt csinálja.....
Speedboy
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2007.10.31. 12:14
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, ha több helyre szeretnék menni síelni, érdemes e megvásárolni ezt a bérletet?
OSTALPEN SAISONKARTE
w.ropi
32 élménybeszámolót írt
32
18 éve tag
2005.12.01. 18:48
köszi az infókat!
az az igazság, hogy változott a terv, inkább a karintiai top ski éves bérletet vettük meg, mert családi akcióval olcsóbb mint a mariazellre, és jóval több helyre jó.
ide azonban nem akarnak jönni ismerősök:(

de végülis hiába nézik meg a képet,mert ha rajtad éppen símaszk van, akkor nem tudja összehasonlítani.Csak ha levetetik akkor van gáz.
de ilyet csak nem csinálnak.
yodacsoda
92 élménybeszámolót írt
92
18 éve tag
2005.12.01. 18:03
Naigen... aki tud nemetul... :)
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2005.12.01. 17:51
hehe :)
hát csak sok helyen szezonjegynél egyből kérik az útlevelet, s annak a képét szkennelik be. útlevélképbe meg nem hiszem,hogy bárkinek is sísapkás-napszemüveges képe lenne :) ha meg külön kérnek képet, akkor pöttyet fenntartásaim vannak azzal szemben, hogy bárkinek a szétcsapott partiképét vagy éppen a februári maskarásbálon készült arcképét elfogadnák. vagy ha elfogadják,akkor kapsz érte egy játékszezonjegyet,amivel minden bizonnyal sikeresen indulhatsz a gazdálkodj okosan síbe átültetett verziójával:)
mellesleg meg pont most keményítenek be az ellenőrzések terén, többek között Kreischbergen.
itt köztudottan sok a magyar, s ugyebár a magyar egy leleményes nép, talán ők is rájöhettek erre:)
ja a cikk:
Schipisten: Die Kontrollen nehmen zu

Das Echo auf die Pisten-Security ist vielerorts positiv. Schilift-Betreiber fordern klare rechtliche Absicherung für Kontrollore.

Zufrieden zieht Gerhard Klinger, Geschäftsführer der Weinebene-Schilifte, Bilanz über die ersten Einsatztage der privaten Pisten-Security. Deren Chef Manfred Berger war selbst am Berg. Am häufigsten musste er mit anpacken, wenn Schifahrer aus dem Lift gefallen und sie hinaus auf die Pisten zu leiten waren. Stolz ist er auf einen Erfolg seines Teams auf der Kärntner Gerlitzen. Dort konnte ein nach einem Zusammenstoß Flüchtender gestellt werden.

Im Gespräch. In anderen steirischen Schigebieten hat man sich noch nicht dazu entscheiden können, den Sicherheitsdienst zu engagieren. "Es ist aber ein Thema, über das wir nachdenken", sagen sowohl Johann Roth vom Präbichl als auch Karl Fussi vom Kreischberg.

"Sicherheit ist wichtiger". Nicht aber für Albert Baier von den Planai-Bahnen. "Wir haben schon längst Kontrollore auf den Pisten", erklärt er. Diese überprüfen nicht nur die Gültigkeit der Schipässe, sondern halten auch Pistenrowdys an. Wenn nötig, nehmen sie diesen sogar die Liftkarte ab. Obwohl das rechtlich nicht eindeutig gedeckt sei, wie Baier sagt. "Wir machen das trotzdem, weil die Sicherheit der Kunden wichtiger ist."

Rechtliche Absicherung gefordert. Gerade deswegen fordert Baier als Vertreter der steirischen Seilbahn-Betreiber jetzt Pisten-Verordnungen zur rechtlichen Absicherung. Darin soll auch festgehalten werden, dass eine halbe Stunde nach Betriebsschluss der Lifte die Pisten nicht mehr befahren werden dürfen - schon gar nicht von eifrigen Party-Tigern in den Schihütten. Diese leben bei der letzten Abfahrt besonders gefährlich. Zum einen sind sie meist betrunken, zum anderen sind die Pistengeräte schon wieder unterwegs. "Und die Seile, mit denen die oft gesichert werden, sieht man im Dunkeln nicht", warnt Baier.
dobray
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
2005.12.01. 17:07
Hi
Ez a 8. szezonom, hogy szezonbérlettel síelek. A bérleten van nyomtatott fotó, amiről biztos a felismerhetetlenség. DE. Amikor a kártya beenged, akkor a monitoron tű éles színes képed jelenik meg. Fotó készítésénél legyen rajtad sapka síszemüveggel és vágjál zombi képet. Ha elfogadják, akkor nyertél. Ja ne a barátnőddel és ne a nagypapával vegyél közös bérletet...
Ha megborultok, akkor elveszik vagy érvénytelenitik a bérletet, bírság max 100€ és a napi jegyet kell kifizetni. Schladmingban (SKI AMADÉ) 370€ dec 4-ig utána 390€ a bérlet. Most 70cm porhó, király pályák, mindenkinek ajánlom. Bp-től 500km!
Iceman
yodacsoda
92 élménybeszámolót írt
92
18 éve tag
2005.11.27. 10:28
Na most még 1 info...
http://www.kitzsteinhorn.at/media/pdf/preise/0506/ssscardpreise0506.pdf eszerint az oldal szerint pedig fenykepes... Na most vegkepp nemtom... Az oldalon megcafoljak sajat magukat...
Akkor megiscsak valoszinubb az hogy fenykepes a szezonalis...
yodacsoda
92 élménybeszámolót írt
92
18 éve tag
2005.11.27. 10:26
Most viszont lehet meg kell cafoljam magam, mert ha csak a Kapruni oldalt megnezzuk ( http://www.kitzsteinhorn.at/en/prices/winter/superskicard.htm ) akkor itt bizony nem irja hogy fenykepes lenne, hanem vmi olyasmit ir hogy chip kartya...
Szoval nemtudom akkor most mivan...
yodacsoda
92 élménybeszámolót írt
92
18 éve tag
2005.11.27. 10:16
Hello!
En is csak megerotiteni tudom hogy a szezonális(éves) jegy (season ticket) már fényképes. Eddig legalabbis nem talalkoztam chip-es kartyaval szezonális jegyként...
Sajnos... :)
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2005.11.26. 21:09
szia!
8-10 naptól már fénykép kell hozzá bármilyen terepen.
ügyeskedni mindig lehet, korábban én is síztem gyerekjeggyel mondjuk Mönichkirchenen. csak itt az a gáz, hogy a gyereksíbérleten kis zöld dinoszauruszok vannak:)(Voltak)
de azért egy szezonbérletnél nagyobb lehet a bukta, ha mégis észreveszik.
de ha keycardra teszik rá a szezonjegyet,akk nem nagyon lehet probléma, mivel azt úgyis a zsebedbe hordod.. én meg még olyat sehol sem láttam,hogy a keycardosokat ellenőrizték.
szcsaba
26 élménybeszámolót írt
26
19 éve tag
2005.11.26. 19:13
Mariazellt nem ismerem, de a nagyobb síterepeken általában 8 napnál hosszabb bérletekre kell fénykép. Hogy ellenőrzik-e a fényképet az lutri, ti. a kezelő a számítógépen látja, hogy éves bérlettel mentek be. Tavaly pl. előttünk ment be egy lengyel pasas napijeggyel, és még azt is kiszűrték, hogy ugyanazzal a jeggyel 3 peccel azelőtt is bementek, pedig a felvonó 5 perc alatt ér fel. Tehát magyarul átadták a jegyet.
w.ropi
32 élménybeszámolót írt
32
18 éve tag
2005.11.26. 18:59
azt szeretném kérdezni hogy mennyire veszik komolyan ausztriában az éves bérlet személyre szólóságát.
Kell-e fénykép,és ha kell,mennyire figyelik hogy az viseli aki a képen van, mit csinálnak,ha rajtakapnak hogy más bérletével csúszol?

Mariazellre gondolkozunk hogy vennénk egész éves bérletet,de ismerőseink is szívesen mennének amikor éppen nem sielünk...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.