Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Semmering - Stuhleck
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Cafe-Pension s`Platzl - kis családi panzió Semmeringen, Stuhleck sípályáitól 250 méterre, szállásfoglalás
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
palmait
9 élménybeszámolót írt
9
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Semmering - Stuhleck
2005.01.15. 12:10
Sziasztok!

Kicsit elkéstem a beszámolóval, de most bepótolom. Sajna nem esett a hó, így még csak rosszabb lett a helyzet, néha az volt az érzésem inkább korcsolyák kellet volna vinnünk léc helyett. Ratrakolkni ugyan ratrakoltak, de a jég attól még jég marad.
Egy változás viszont volt a kéthéttel előző állapotokhoz képest, a tömeg. Legutóbb alig lézengtek a pályákon, ellenben most.
Ha fel szeretnék jutni csúcsra (nem arraJ) akkor be kell állnom a sorba a buborékosnál 20 perc 5 perc a menet, azután következik a csákánysor 15-20 perc, 10 perc csákányozás, ezt kimondani is szörnyű 50 perc, leérni viszont max 15, ha nem sietek. Elég gyakran használtuk a kétcsákányost, nem egy hosszú pálya, viszont itt elfogatható volta a sor. Na de elég a panaszkodásból, ha belegondolok remekül szórakoztunk, szép volt az idő, gyakoroltuk a jeges pályákat, néha még élezni is sikerült. Remek kis szállodában laktunk, és ha most ránézek a pályákra, azt látom hogy friss hóban, vidáman síelnek az emberek, mert síelni az egyik legjobb dolog
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.