Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
Szlovákia
Martin (Martinske Hole)
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Martin (Martinske Hole)
2014.02.14. 10:37
Akkor úgy látom a Martinske hole-n semmi sem változott, kivéve, hogy lebontották az együléses libegőt, amellyel a buszos csoportok is meg tudták közelíteni a pályarendszert, és építettek pár éve egy 4 üléses felvonót a kék pálya mellé.

Egyébként az utolsó képen, ahol álldogáltok, láthatóak a régi együléses libegő székei. Vas ülőke és háttámla, a szék mellett két horog ahova a léceket rakták. Ebben kellett annó 25 percet utazni a völgyből a pályákig. Hát nem volt nagy élmény és főleg fűtettlen! De legalább volt rá lehetőség, hogy a "gyalogosok" is feljussanak. Igaz a feljutás egy, másfél órába is beletelt, főleg ha sok buszos csoport összeszaladt.
Nem utolsó sorban Martinból helyi járattal is ki lehetett menni.

Amúgy a pályarendszer tényleg elfogadható, s ami az előnye volt, hogy ha a környéken nem volt hó akkor Martinske hole-n mindig lehetett sízni. Persze voltak zökkenők is, mert nem nagyon szerették a magyarokat, az automata elég gyakran leállította "szél" miatt a felvonókat.

Volt egy esetünk, amikor éppen megváltottuk a jegyeinket, s leálltak a felvonók, és nem is volt rá kilátás, hogy beindulnak. Persze mindenki ment, hogy visszaváltsa a jegyeket, a pénztáros azonnal elfelejtett magyarul, s lincshangulat kezdett kialakulni. Szegény alig tudott kimenekülni - a gondolom még most is ott álló - fabódéjából.

Nekem ez volt az első pályám, ahol belekóstoltam a sízésbe, és később is párszor visszajártunk ide.

Hát ez most úgy kibuggyant belőlem, mert a sok sok fejlesztés ellenére sem kedvencem Szlovákia.

Akkor inkább Mátraszentistván vagy Eplény.
Előzmény: (csabor 169149)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.