Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Bagolyirtás (Mátra)
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2040 élménybeszámolót írt
2040
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bagolyirtás (Mátra)
2023.03.02. 18:55
Csak nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy valamire még jó lehetne a Bagolyirtásra valamikor telepített sífelvonó! Vagyunk néhányan, akik nosztalgiából szívünkön viselnénk a sorsát (kitalálók, fejlesztők, valamikori üzemeltetők, használók).
A lényeg: SZABAD A "PRÉDA" - nincs nyilvántartott tulajdonos! Egyedül az engedélyező hatóság nyilvántartásában szerepel. Bármikor leszerelhető, új helyen hasznosítható, újra engedélyeztethető (a komplett dokumentáció elérhetőségéhez van információ).
A berendezés ára 0Ft, leszerelés, szállítás, újra telepítés, engedélyeztetés néhány millió Ft-ból megoldható (akár egy magas hegyoldalban lakó magánszemélynek is megérheti egy sínes futószekrényes megoldással). Egyszerűen telepíthető, csak a két fordító oszlop igényel beton alapozást, a többi átvezető oszlop szinte csak le van szúrva a földbe (lásd a korábbi - Egykori sípályák bejegyzéshez csatolt képeket). Nosza rajta! Ne hagyjuk már az enyészetnek! Még mindig nem rozsdásodik (igen jó korrózióvédelmet írtunk elő annak idején), teljes elektronikus védelmi-jelzőrendszer működőképes, vonszolók megvannak. Az üzemeltetéshez szükséges elektromos betáplálási szerződést az illetékes áramszolgáltató nemrégen felmondta, mivel jó pár éve nem volt fogyasztás (persze - hó sem volt, miért járatták volna).
Tehát: HASZNOSÍTSA MÁR VALAKI !!! Ne pusztuljon el, amikor még üzemképes! WFeri
Előzmény: (WéberF 216447)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.