Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter
2016.10.18. 10:32
Köszönöm a részletes tájékoztatást. Ez így már számomra is teljesen elfogadható, mármint az, hogy választható és nem kötelező.

Nincs pontos ismeretem arról, hogy manapság az "átlag" iskolai testnevelés egy-egy konkrét sportág esetén milyen képzettség elérését jelentheti a gyerekeknél, nyilván ez sok tényezőtől is függ. Én egy sportot sem az iskolában tanultam meg, mégis nagyon fontos volt a testnevelés óra számomra, ugyanis főként ott szereztem meg a képességeket, amik a későbbi alapokat jelentették.

Nem gondolom, hogy pl. úszni, korcsolyázni, síelni és egyéb olyan sportot hatékonyan tanítani lehet az iskolában, amelyeket ráadásul kis(számú) csoportban érdemes. Ezeknél túl sok a meddő idő, amíg a nebuló eljut a rajtkőig, a jégig lábán korcsolyával és a lejtőig lábán léccel, tehát a tényleges tanulásra csak nagyon kevés netto idő juthat iskolai testnevelés esetén.

Ettől függetlenül elfogadom azt, hogy sokaknak mégis lehetőség bizonyos sportágak megismerésére.

Én az iskolától saját gyermek esetén teljesen más prioritásokat várnék el, sport szempontból szerintem érdemes iskolai időn túl gondolkozni!

Ami még érdekes, hogy sokan nyelvet tanulnak iskolai időn túl, pl. sportolás helyett, pedig annak szerintem az iskolában lenne a helye. Persze másnak lehet erről más a véleménye.
Előzmény: (skioutlet 189792)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.