Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tolerancia kérés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
GYT
46 élménybeszámolót írt
46
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tolerancia kérés
2012.10.02. 19:38
Sziasztok!

Én csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem kevés ilyen (sielok.hu) színvonalú tematikus, magyar honlap található, és az átlag feletti színvonalat szerintem egyértelműen a fórumra vonatkozóan is kijelenthetjük.
Ezt véleményem szerint elsősorban annak köszönhetjük, hogy néhány lelkes, tapasztalt síelő (vagy egyéb "hegyi ember") a saját idejét feláldozva örömmel segít (értsd: válaszol) a tapasztalatlanabb vendégeknek.

Példaként, a síterepek értékelése (illetve a síterepekhez írt egyéb rövid hozzászólások) szerintem rengeteg bosszúságtól mentheti meg az egyszeri utazót, ezért aprólékosan végigolvasom évekre visszamenőleg a különböző élménybeszámolókat (keresgélve az azóta lehetséges változásokat), ami rengeteget segít az úticél (útvonal, stb) kiválasztásában.
Éppen ezért én sem sajnálom az időt, és a hazatérést követően jövőre (azaz ebben a szezonban) is le fogok ülni a gép elé bepötyögni a tapasztalataimat. Szubjektív lesz, az én véleményem, de talán segít valakinek a döntésben.

Kevésbé rutinos, de lelkes síelőként volt/van egy csomó kérdésem a síeléssel, felszereléssel, síterepekkel kapcsolatban, de a fórum különböző topicjait végigolvasva rájöttem, hogy gyakorlatilag minden választ megkaptam, illetve sok kérdéssel kapcsolatban közömbösen állapítottam meg, hogy nekem kell megtalálni a megoldást, mert ahány ember, annyi szokás.
Ajánlom mindenkinek ezt a hozzállást, illetve köszönjük meg a lelkes válaszadók hasznos (vagy éppen kevésbé hasznos) tanácsait.

Ha egyszer lesz elég tapasztalatom megválaszolni a segítséget kérők kérdéseit, én is megpróbálok majd hasznos dolgokat írni. (Addig nem teszem, mert nem értek hozzá, ami kisebb szégyen, mint kóklerként hülyeségeket írni.)

Üdv.
Előzmény: (AAron 140472)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.