Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Alpesi Sí Világkupa

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Alpesi Sí Világkupa
2023.11.19. 10:44
A mai versenyt egyelőre 12-re ütemezték, bár tegnap eléggé lemondóan nyilatkoztak róla.

Tegnap új helyszínen Gurglban a férfiaknál nagyon jó verseny lehetett volna, ha a legizgalmasabb periódusban nem érkeznek meg az új bolsevikok (klíma tüntetők – ökó nácik).

Az osztrákok tarolása így egy kissé fanyar volt, de nagyon tetszett Kristoffersen „tökössége” a tüncizők kapcsán, csak sajnos egyre kevesebb ilyen őshonos karakter van arra felé.

A deep state emberei egy jakuzziban hemperegve a több száz, ezer négyzetméteres villájukban lediktálták a következő feladatot, hogy gyorsan a sí világkupát is szabotálni szükséges (paraszt vakításként avagy a lényegről való elterelésként) még az elején.

Persze, nem a cseppfolyósító (LNG) terminálokba, tankerhajókra, nem a csúcsra pörgetett hadipari üzemekbe (gyárts konfliktust hozzá előtte), nem a hihetetlen energiaigényes chipgyártókhoz (pld-uL tudatos szoftveres avultatás, pár évente cseréld az eszközeid) és nem azokba a térségekbe, ahol megfelelő élettér hiányában is háromszorzódott a lakosság fél emberöltő alatt (természetesen onnan folyamatosan más térségekbe orientálják, szervezik a felesleget le/belakni más helyszínen is a környezetet), küldték a követeiket, ahol nem marginális, hanem globális módon folyik pazarló hatás a környezetünk terhelésére. Persze nem véletlen ez a színjáték és a technológia olyan szinten befolyásolja a felnövő nemzedéket, hogy fingjuk nincs a valóságról, csak amit éppen diktálnak nekik.

Mi lesz a következő fokozat, az összes egyéni épület (kertes ház) elbontása és a lakók társasházba való terelése, az úthálózat felszámolása, a színházak, kulturális, sport és bevásárló központok megszüntetése, a kulturális örökséget képező „öreg” épületek eldózerolása, aztán tömeges eutanázia (sok fiatalt már megmérgeztek azzal a tudattal, hogy minek erre a világra akár egy gyerek is). Persze, a folyamat vége csak az lenne, hogy jön (sőt egy részük már itt van) egy élelmesebb népség és szépen belakja ezeket a térségeket is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.